рошаво котенце

Кучетата и котките невинаги се обичат и разбират. Често когато си вземем куче или котка, знаем, че не може да вземем и другото животно вкъщи, защото животът ще е непоносим. Но в живота има и много изключения, особено когато става дума за дресирано куче. Представете си малко котенце, което е изоставено на улицата без родители.
Интересни факти за най-добрите приятели на човека – кучетатаКучетата не са целия ни живот, но го изпълват изцяло. Те са предани, любящи и всеотдайни и независим…Jun 8 2019skafeto.com

То е само на 3 седмици! Но добри хора го прибират от улицата и без колебание го закарват в техния уютен дом. Само че има една мъничка подробност. Те имат куче, което не се знае как ще възприеме новия си приятел.

Въпреки това, без притеснение, те решиха да експериментират. Резултатът, както ще видите, е повече от задоволителен – кучето веднага припозна своя нов приятел! Все пак това е дресирано куче и опастността то да прояви агресия беше минимална. Нещо повече – сега ще видите нежност, която ще разтопи сърцата ви! Вижте тази мила двойка от голямо куче и малко котенце и техните първи реакции!

Собствениците на кучета са с по-здрави сърцаХората, които имат кучета, са с по-здрави сърца, защото се движат повече и се хранят по-добре, съобщ…Aug 25 2019skafeto.com


loading...