тодор колев лолова

„Журналистите не знаят, че аз също имам душа и нужда от тяхната нежност и добронамереност, за да ми се отвори устата. Обожавам Тодор Колев“, каза Татяна Лолова и добави „писах за него, че е „лош“ човек, защото той не е усмихнат и прекрасен актьор, познат и обичан от публиката, а е много сдържан и сериозен“ пред Даниела Тренчева в предаването „Ничия земя”, което ще се излъчи от 18 часа днес.

Една от най-обичаните български актриси споделя за Тодор Колев, че е невероятен перфекционист. „Той сам правеше нещата перфектно и ненавиждаше чуждата грешка, която се отразява на общото“, каза още Татяна Лолова.

„Животът у нас е пълен с чудеса. И затова още ни има. Тук и сега.“ Това пише в „Делници и дневници” една от най-обичаните българските актриси.

Вижте още:
Великата Татяна Лолова с драматична изповедТатяна Лолова – жената, която винаги носи усмивка на лицето си и предизвиква усмивка в хората, не ви…Mar 12 2019skafeto.com

Татяна Лолова: Най-голямата ми грешка е, че не се радвах на хубостта си!Татяна Лолова няма нужда от представяне. Една от най-любимите актриси на България присъства на сцена…Oct 6 2019skafeto.com

loading...