Теди Емрах

Сагата между Теди Александрова и Емрах май тепърва ще се развива, особено пък след едно от поредните сторита на поп фолк дивата в социалните мрежи, пише БЛИЦ.

След като Емрах нарече бившата си „кучка“, макар и на английски, ето, че блондинката отвърна подобаващо, наричайки семейството на бившето си гадже „ши*ана секта“. Направи го на стори в Инстаграм, където благодари за подкрепата на своите фенове. „Много ви благодаря, че виждате реално ши*аната секта, в която бях несъзнателно“, написа тя.

Теди за пореден път нарече Емрах „наркоман“, като спомена „тревичката му“, както и „Парите и колите“ на баща му и добави, че няма да позволи на някой да се подиграва с добрината ѝ, а съвсем скоро ще остави Емрах да се пържи в собствен сос.

От десетките сторита на певицата разбрахме, че Тони Стораро е превел още 15 хил. лв. неустойка, но и 30-те хиляди били по-малко от първоначално уговорената сума, която Емрах дължи на продуцента си.

Засега от семейство Стораро запазват мълчание по темата. Единствено Емрах продължава да споделя на стори съобщения на негови фенове, които го подкрепят.

Виж още:Скандалът ескалира! Теди Александрова разкри, че фамилия Стораро дължат много пари (СНИМКИ)Фолк певицата Теди Александрова избухна с нова серия срещу Емрах, но този път нападката й е насочена…Apr 7 2022skafeto.com

Теди Александрова: Емрах ми счупи носаТеди Александрова обвини Емрах Стораро, че й е счупил носа, като дори има свидетели на случилото се,…Apr 5 2022skafeto.com


loading...