Теодора Духовникова рожден ден

Актрисата Теодора Духовникова празнува снощи своя рожден ден, като събра приятели от актьорската гилдия в италиански ресторант близо до пресечката на улица Г.С.Раковски и бул. Васил Левски в центъра на София. Зеленооката красавица вчера навърши 42 години. Издайническа снимка с кого и къде празнува известната рожденичка се появи късно снощи в личния профил на Владо Пенев във фейсбук.
Теодора Духовникова празнува рожден ден с Вергов, Бахаров, Пенев и Ко

Да поздравят приятелката си в изисканото заведение дойдоха нейните колеги Юлиан Вергов, Захари Бахаров, Ани Пападопулу, Радина Боршош, Марта Вачкова, Владо Пенев, Дарин Ангелов, Христо Петков, режисьорката Диана Добрева. Бахаров бе в компанията на половинката си Диана Алексиева. Рожденичката бе заедно със съпруга си бизнесмена Стефан Духовников.

С голяма част от актьорите, които уважиха личния празник на талантливата красавица тя си партнира в няколко спектакли на сцените на Народния театър, сред които „Лисичета“, „Когато гръм удари“ и „Бащата“.

Групата се е забавлявала до ранни зори. От фотоса личи, че всички са в страхотно настроение и видимо се радват на компанията. Повечето заложили на леки италиански ястия, полети с бяло и червено вино. Никой от актьорите не прекалил с алкохола, тъй като днес някои от тях са на представления или репетиции.

Виж още:

Духовникова – за „Дяволското гърло“ и предизвикателствата в животаТеодора Духовникова играе в ролята на агент на ДАНС в новия сериал „Дяволското гърло“. Актрисата е т…Mar 2 2019skafeto.com

Пореден любовен обрат за Юлиан ВерговЮлиан Вергов е сред българските актьори, които са добре познати на хората. Той също така печели женс…Dec 10 2019skafeto.com

loading...