Терминатор Мрачна съдба

След като преди няколко седмици бяха показани първите снимки на героите от „Терминатор: Мрачна съдба“, вече можем да се насладим и на първия трейлър на филма.

Трябва обаче да започнем с напомнянето, че „Терминатор: Мрачна съдба“ е пряко продължение на „Терминатор 2: Страшният съд“ (1991 г.), което означава, че трябва да игнорираме всички други филми, които излизаха през годините. Също както трябва да си припомним отново детайлите от общата картинка. (Или пък – ако сме по-млади – да използваме времето до есента, за да се запознаем с „Терминатор 2: Страшният съд“.)

 

View this post on Instagram

 

Welcome to the day after Judgment Day. Check out the official poster for #TerminatorDarkFate. Teaser trailer tomorrow.

A post shared by Terminator: Dark Fate (@terminator) on

Трейлърът започва с преследване, в което виждаме новите герои. Грейс (Макензи Дейвис) е нов тип робот, който има в себе си и нещо човешко. Тя се опитва да защити с цената на всичко Дани Рамос (Наталия Рейес), защото по петите ѝ е новият Терминатор (Габриел Луна), който може доста яки (когато не ни е погнал нас, разбира се) неща. Към този момент не е ясно защо безмилостният терминатор преследва момичето, но сме сигурни, че съвсем скоро ще разберем.

 

View this post on Instagram

 

Diego Boneta stars in #Terminator: Dark Fate. In theatres Nov 1st.

A post shared by Terminator: Dark Fate (@terminator) on

Сара Конър (Линда Хамилтън) продължава борбата с машините, която помним добре от „Терминатор 2: Страшният съд“. Тя го раздава доста безпощадна, но знае, че единственият начин да спаси Грейс и Дани е да ги запознае с истинския Терминатор (Арнолд Шварценегер).

 

View this post on Instagram

 

Linda Hamilton stars in #Terminator: Dark Fate. In theatres Nov 1st.

A post shared by Terminator: Dark Fate (@terminator) on

В първият трейлър на „Терминатор: Мрачна съдба“ Арни все още не блесва в действие, но пък определено се запалва искрата на любопитството. Ще завършим с това, че Джеймс Камерън влиза в ролята на продуцент на филма.

Актрисата Елен Колева прави фурор на международен кинофестивал!Дългото отсъствие на българската актриса Елен Колева беше озадачило голяма част от нейните почитател…May 18 2019skafeto.com

loading...