Тита бански

https://c2p.cleverwebserver.com/dashboard/64072cc3-d637-11ea-a150-cabfa2a5a2de

Въпреки температурите у нас, не ни пречи да си мечтаем за лято, плаж и безгрижни дни по бански. И докато някои от нас само си мечтаят за тези дни, то други вече ги изживяват, пише lifestyle.bg.

Точно като родната певица Тита, която реши да се отдаде на заслужена почивка на едно от най-подходящите места за тази цел – Тайланд. От профила ѝ в Instagram виждаме да се наслаждава на красотите на остров Пукет.

Изпълнителката на „Антилопа“ не спира да радва своите верни почитатели с изкусителни снимки, на които позира пред фотографския обектив предимно в предизвикателни бански костюми от две части, чиято силно изрязана кройка разкрива секси извивките на тялото ѝ.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by TITA (@hrisistar)

С кадрите Тита показа на своите над половин милион последователи в платформата избрани мигове от настоящата си почивка. Мнозина от тях пък предположиха в коментари, че тя всъщност е в Пукет заедно с новия си партньор.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by TITA (@hrisistar)

И докато благородно завиждаме на изпълнителката за екзотичната ваканция, си струва да отбележим, че наскоро Слави Трифонов потвърди слуховете, че ще има съвместен проект с Тита.

Гостувайки в подкаста на Тото от дуото СкандаУ, шоуменът признава, че двамата вече са записали съвместната си песен, като в момента се подготвя видеоклипът към нея.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by TITA (@hrisistar)

Вижте още:
Слави потвърди за ТитаСлави Трифонов потвърди, че има общ проект с Тита. Шоуменът хвърли бомбата в студиото на Йонислав Йо…Mar 7 2023skafeto.com