тита бюст

Тийнсензацията Тита не спира да радва мъжкото око с провокативни фотосесии. Откакто отслабна, звездата от каталога на музикалната компания на Криско не спира да се снима полугола.

Чаровницата от Силистра пусна кадър в социалните мрежи, на който е по бански. Не можем да отречем, че излишните килограми, с които се разхождаше преди година и половина, вече са стопени. За радост обаче, огромният й бюст си е на мястото, а тя щедро го вади на показ.
Радост за окото: Тита извади огромния си бюст на показ (СНИМКА 18+)

Близки до Тита разкриват, че тя е много скромно момиче и далеч от публичния имидж, който наложи през последните години. Тя обаче е наясно, че зад успехът се крие именно провокацията и по-дръзкото поведение. Подтиквана и от продуцента си Криско, тя се превърна в истински секссимвол, а мнозина я смятат и за мъжемелачка.

Това обаче създава доста проблеми на Тита в личния ѝ живот.

Съвсем наскоро тя си припомни и колко е ревниво гаджето й Викторио. Влюбеният младеж не можел да понася безкрайните срещи и сладки приказки, които тийнсензацията разменя с Папи Ханс, нищо че е в работна атмосфера.Тита и Папи Ханс с нова провокативна песен (ВИДЕО)Две от най-популярните имена на музикалната сцена в момента у нас – Тита и Папи Ханс с провокативен …Jul 26 2019skafeto.com

Оказва се, че приятелят на младата певица е болезнено ревнив и се съмнявал, че между половинката му и Папи Ханс има нещо повече от професионални интереси.

Емоциите му допълнително се нажежавали и от непрестанните слухове в публичното пространство, че приятелката му е влюбена в Трендафилов.

Всъщност приятелството между Тита и Папи Ханс се задълбочи след участието и на двамата в култовия формат „Като две капки вода“, в който Тита направи истински фурор.

Още тогава двамата демонстрираха симпатии един към друг пред камерите, а зад кулисите близостта им се задълбочавала, разказват от шоуто.

Викторио изревнувал от поета и помолил Тита да не се среща повече с него.
След края на предаването обаче Трендафилов не само продължил да търси певицата, но и предложил да направят общ проект.

Новата им песен „Ти гониш“ е повече от провокативна – Тита и Папи си разменят интимни ласки пред камерата, галят се и се прегръщат.

Викторио присъствал по време на снимките, но мълчаливо преглътнал унижението.

Чашата преляла на рождения ден на звездата, когато Тита поканила Трендафилов на партито, въпреки изричната молба на Викторио да не го прави. Още щом видяла колегата си, Тита му се хвърлила на врата и го разцелувала, а Папи я вдигнал на ръце.

„Всеки има някакви трудни моменти във връзките си. Връзките са нещо много сложно, особено когато двама човека се развиват поотделно. Много е трудно“, сподели наскоро Тита относно отношенията си с Викторио, като подчерта, че в момента са си заедно.

Двамата вече няколко пъти се разделяха и събираха, а според близки до певицата връзката им върви към своя окончателен край.

loading...