Тита нови устни

Тита се сдоби с нови устни и вбеси феновете си. Почитателите на певицата я засипаха с гневни коментари заради споделена снимка, за която мнозина заподозряха, че или е с много фотошоп, или е прекалила с козметичните интервенции.

„Божее, това Тита ли е? Аз съм в потрес! Каква е тая мания, да си сменяте физиономиите, мисля че си достатъчно красива, без корекции, филтри и какво ли не! Тук на тази снимка аз виждам Андреа и хилядите клонинги на нея!!“, „Абе това да не е нещо заразно, станеш ли известен и почваш с „тунинговането“ и няма спирка. Толкова си прекрасна, когато си себе си – Христина от Силистра“, „Добре че е изписано името й не можеш да познаеш че е тя“ – това са само малка част от писанията на фенове.

Видно е, че фотосът показва Тита доста по-различна, но самата тя до момента не е коментирала дали това се дължи на разкрасителни интервенции.

Тита се сдоби с нови устни

Вижте още:
Тита се потроши на кикбокс (Снимка)Популярната поп певица Христина Христова – Тита претърпя неприятен инцидент в залата, пише HotArena.…Feb 14 2021skafeto.com

loading...