Тита пръсти

https://c2p.cleverwebserver.com/dashboard/64072cc3-d637-11ea-a150-cabfa2a5a2de

Певицата Тита потвърди със снимки новината, че е пребита от бившия си Недко Николов. Преди време сйтът ни разкри, че блондинката се е разделила с ММА боеца с чутовен скандал и шамари. Според източниците ни, здравенякът е счупил два пръста на изпълнителката, която доскоро е ходела с гипс.

Тита потвърди новината със снимки на бинтованите си пръсти, пише Lupa.bg.

Красавицата все още отказва коментар по темата, но фотосите й са красноречиви. Бившият й не скри, че двамата са разделени и са в лоши отношения, като дори не се поздравяват.

„Няма абсолютно никаква истина в тези информации, че съм пребивал Тита. Имам чатове и кореспонденции с нея, в които тя ми обещава, че ще качи опровержение на това. Написала ми е, че ще обяви, че нямам нищо общо. Казвам й: „Хриси, аз не те карам да лъжеш, а да напишеш каква е истината“. Не знам поради каква причина до момента не го е направила. Аз вече съм прекратил всякакъв контакт с нея, спрял съм да я търся. Нямам представа откъде идва тази лъжа! Силно се надявам информацията да не е тръгнала от нея. Бил съм с Хриси 2 години и не искам да се караме, нито да се излагаме пред хората. С нея не сме се виждали от 40 дни вече. Просто я помолих да направи това опровержение вместо мен”, разясни 29-годишният здравеняк, но екс любимата му така и не показва оневинява бившия си, а си мълчи.

Възможно е Христина Христова, както е истинското име на 23-годишната изпълнителка, да се страхува да признае, че е пребита от гаджето си, но фактът, че не отрича е достатъчно красноречив.

Тита и Недко

По време на връзката си със здравеняка, надарената силистренка не криеше колко е хлътнала по Недко, който почитателите й ненавиждаха. Двамата изкараха заедно около две години, като изпълнителката заряза ученическата си любов Викторио заради ММА боеца.

Николов спечелил Тита с визията си на мачо и най-вече уменията си в леглото. Недко й показал такива мурафети, че Христова си глътнала граматиката. „Преди него тя ходеше доста години с Виторио, който беше красавец голям, но пълна нула в секса. Връзката им беше по-скоро приятелска, ученическа, сладникава. Недко я побърка в леглото и тя откри нов свят. Именно с това я омагьоса, но приказката им приключи още в началото на лятото” – издадоха пред вестника ни близки до бившата двойка.