Тита сватба

https://c2p.cleverwebserver.com/dashboard/64072cc3-d637-11ea-a150-cabfa2a5a2de

Тита май скоро ще мине в отбора на омъжените, ако съдим по това, което качва в социалните мрежи. Още повече, че блондинката наскоро обяви в интервю за печатна медия, че нещата между нея и ММА боеца Недко Николов са доста сериозни.

„Живеем заедно от първия ден, неразделни сме и се разбираме, доста накланя везните за по-сериозни неща“, отговори тогава тя на въпроса дали двамата планират брак и сватба. Разбира се, не потвърди дали двамата се готвят да стават младоженци в скоро време, но както се казва – феновете й веднага събраха 2 и 2. Скорошните фотоси на Тита пък, допълнително натежава в тази посока, защото на безимения й пръст грее ефектен пръстен, пише БЛИЦ.

Нещо повече – под снимката с пръстена Тита пише многозначителното: „По-добре заедно“, което със сигурност подсказва, че в най-скоро време двамата ще се врекат във вечна вярност и официално.

Преди време, пак под снимка с Недко, Тита написа, че не трябва да се слуша какво говорят хората. „Бъдете щастливи. Това е смисълът на живота“, допълни тя.

Виж още:Тита махна татуировките (Снимки)Слава богу, татуировките на Тита, с които тя шокира преди няколко дни, са временни, пише Hotnews.bg.…Aug 30 2021skafeto.com

Тита иска бебе от НедкоТези дни стана ясно, че Гери-Никол се е върнала при ММА боецът Даниел Илиев. В същото време конкурен…Jun 28 2021skafeto.com