Тита се е сгодила

Най-горещият слух, който броди из светските среди е, че певицата Тита се е сгодила. Изпълнителката на „Антилопа“ пусна подозрителна снимка с пръстен, което засилва слуховете, че бижуто е годежно.

Изпълнителката и гаджето й Викторио са заедно повече от 3 години. Годеникът на Тита е от много заможно семейство. Двойката живее в общ дом повече от година. Съвместният им живот вървял изключително добре. Красавицата от Силистра и Викторио изобщо не се карали. Разбирали се за всичко и нямали никакви проблеми.

Преди няколко месеца Викторио предложил брак на хитовата изпълнителка, която без да се замисля, казала „да“. Въпреки че е едва на 20 години, Тита е готова да се задоми. Тя вижда в лицето на Виктор идеалния мъж за нея.

Младежът не ревнува Тита, докато тя е по участия. Няма проблеми и с работното й време. Разбира я, че за нея засега на първо място е кариерата й.

Още:
Тита обра точките – появи се в малка синя рокля на червения килим (СНИМКИ)Виждали ли сте Тита в стегната синя рокля? Вчера вечерта в София се състоя церемонията по връчването…Nov 14 2019skafeto.com

Тита с изненадващо различна нова песенКомерсиалното продава и тази максима важи за абсолютно всичко. И за музиката, и за киното, и за какв…Oct 9 2019skafeto.com

loading...