Тита

Когато изгрее звездата на някого, обикновено той се стреми да се отличи от всички останали артисти, особено в музикалния бизнес, за да може да създаде собствен почерк и имидж. Разбира се, понякога не е лошо да се направи сравнение между нова звезда и някоя от вече наложилите се певици и певци, защото това определено буди интерес. Тита направи точно това.

„Аз съм малката Шакира! И обичам тениски, в които да се чувствам удобно… защото не всички ми стават“. С тези думи певицата Христина Христова, по-известна като Тита, отбеляза себе си в Инстаграм като „малката Шакира“ с къдрава и обемна прическа, пишат от novini.bg. 20-годишната изпълнителка освен с гласови възможности се слави и с най-големия бюст от напращелите девойки, продуцирани от Криско. Е, Гери-Никол и Дара не падат по-долу, особено втората, но призът е в ръцете на сопраното, както наричат малката изпълнителка, писа „България Днес“.

Христина Миленова Христова, по-известна като Тита, е българска поп певица и фотомодел. Тя става известна след участието си във формата X Factor, заедно с Гери-Никол и Мишел Страмински. Родена е в Тутракан. Майка ѝ е от Главиница, а баща ѝ от Силистра. Живее със семейството си в Силистра и учи в езиковата гимназия „Пейо Яворов“ в града. Завършва през 2018 г.

През 2014 г. Тита участва в българското реалити шоу The X Factor, явявайки се като солист, но по-късно съдиите формират женска група с нея, Гери-Никол и Мишел Страмински, наречена „Sweet 16“. На 6 октомври 2016 г. става първата изпълнителка, подписала договор с музикалната компания на Криско – „Adamand Records“. Първата ѝ песен е „Voodoo kukla“ и е в дует с Криско. На 19 май 2017 г. излиза песента ѝ „Късай“. Няколко дни след издаването на втората ѝ песен, Тита е повикана за участие в главната роля в уеб сериала Следвай ме. Играе Бела, момиче от провинцията, което се мести в София и се сблъсква с проблеми в новото училище.

На 6 декември 2017 г. излиза третата ѝ песен, озаглавена „Антилопа“, която предизвиква много смесени реакции в обществото. На 31 май 2018 г. излиза четвъртата ѝ песен, озаглавена „Photoshop“. На 11 септември 2018 г. излиза петата ѝ песен, която е дует с Криско, „Искам да бъда с теб“. На 21 януари 2019 г. издава колаборацията си с Боро Първи „Задната Седалка“. През 2019 г. Тита участва в седми сезон на „Като две капки вода“. На 30 юни 2019 г. излиза песента ѝ „Първа среща“. На 24 юли 2019 г. излиза нейната песен с Папи Ханс „Ти гониш“.Тита си почива с коктейл на морето (СНИМКА)Красивата певица Тита пусна страхотна своя снимка в Instagram, на която красавицата си почива на мор…Aug 31 2019skafeto.comРадост за окото: Тита извади огромния си бюст на показ (СНИМКА 18+)Тийнсензацията Тита не спира да радва мъжкото око с провокативни фотосесии. Откакто отслабна, звезда…Aug 16 2019skafeto.com

loading...