Тита и Джена направиха обща песен. Само за 10 дни „Да си траят” се превърна в хит и вече има 1 милион гледания в Youtube. С парчето силистренката направи рязък завой в кариерата. Неин продуцент доскоро беше рапърът Кристиан Талев – Криско, но сега пищната блондинка е решила, че вече няма нужда от неговата подкрепа. „Преминах през много препятствия, трябваше ми много смелост да се реша да направя тази крачка, и да заявя себе си.

Доскоро не знаех кой е моят стил. Предните ми песни бяха основно рап и хип-хоп. Имам и лиричен албум с Любо Киров. Поп фолкът обаче ме влечеше през последната година и беше въпрос на време да се преориентирам стилово”, коментира Христина, както е истинското име на младата звезда.

Двете с Джена са приятелки отдавна и имат много общи неща-от Северна Бълагия, от една зодия, от малки обичат музиката. „Освен това трудно допускаме хора до себе си, но пък сме много сърцати“, разказа Тита пред Нова телевизия.

След като месеци наред тя бе остро критикувана заради много силния си акцент, точно преди 24 май от него вече няма следа. Явно Христина освен над чалгата, яко е залагала и на уроците по правоговор, за да се избави от миекането. Сега остава и тя, и Джена да спрат да членуват личните имена и Тита да бъде просто Тита, а не Титето, като „то“ освен, че е напълно ненужно, също издава проблеми с провинциалния говор.

Вижте още:
Тита показа огромния си бюстТита пусна горещо селфи по бански, който едва побира пищния й бюст. Младата певица не спира да радва…May 21 2021skafeto.com

Тита обясни защо стана чалга диваОфициално Тита вече е чалга певица, а каква е причината за резкия завой в кариерата й? Гласовитата и…May 18 2021skafeto.com


loading...