тити пътищата

Баскетболният треньор и акционер в ПФК Левски Тити Папазов отново беше изловен от бдителни граждани да гази правилника за движение по пътищата, твърди „Галерия“.

Както е известно, в края на миналия месец той бе заснет да преминава на червено на кръстовището на булевард „Черни връх“, на което бе убит тв водещия Милен Цветков. По-късно се оказа, че Тити има много неплатени глоби за това, че постоянно се прави на хаймана по пътищата. Тогава той обеща да не прави повече така и се закани да плати хонорар на всеки, който от тук нататък го снима в нарушение.
Обещанията на Тити се оказаха празна работа, лъжецът пак гази по пътищата (СНИМКИ)

Ето, че това вече се случи. Няколко дни преди да обяви, че е болен от коронавирус, Тити се сдоби с нов автомобил с регистрационен номер СА 0007, и бе засечен на два пъти в разрез с правилата. Двете снимки са публикувани в платформата „Гражданите“.

На първата се вижда как мерцедесът на известния ревльо е паркиран неправилно на булевард Ботевградско шосе. На втората ясно е показано агресивното каране на Тити в малка улица – трасе на тролейбуси. Това се случва в района на улица Ручей и бул. България.

Още по-скандалното е, че според автора на снимката веднага след това полицията спира Тити Папазов, провежда се 20-секунден разговор с него и треньорът си тръгва по живо, по здраво, без никаква санкция. Потребителят пита кога най-накрая ще отнемат книжката на наглия шофьор. През изминалата година той беше заснет от колоездач как е спрял на велоалея на улица Раковски. На въпроса защо е паркирал там, Тити отговаря на велосипедиста „Хайде, махай се, махай се“.
Обещанията на Тити се оказаха празна работа, лъжецът пак гази по пътищата (СНИМКИ)

От 2017 година Папазов има наложени 13 глоби и фишове, 6 от тях не са негови, а на друго лице. Последните му издънки се случиха дни преди да разкрие, че е болен от коронавирус. Очаква се обаче РЗИ-София да провери кога точно той е карал автомобила си и ако се окаже, че все пак е нарушил карантината, ще бъде жестоко глобен за това си деяние, пише „Галерия“.

Виж още:Тити Папазов: Не искам да карам като бесен – просто ми идва отвътреТити Папазов призна, че е безразсъден шофьор, след като многократно бе заснеман от случайни хора, до…Jul 4 2020skafeto.com

Това ли беше? Смехотворно наказание за Тити ПапазовСтоличният КАТ наложи „тежка“ глоба на баскетболния треньор и акционер във футболния Левски Констант…Jun 24 2020skafeto.com

Нахалникът Папазов: Не бях аз зад волана! Нахалникът Папазов час по-късно: Абе аз бяхАвтомобилът, който обичайно се шофира от треньора на баскетболния „Левски Лукойл“ и акционер във фут…Jun 23 2020skafeto.com

Един ден Тити Папазов ще убие човек! Защо и кой го чака? (ВИДЕО)Тити Папазов минава с Киата си с номер CB 47 27 AC на червен светофар на кръстовището на бул. „Черни…Jun 22 2020skafeto.com

loading...