Тодор Славков Забраненото шоу на Рачков

https://c2p.cleverwebserver.com/dashboard/64072cc3-d637-11ea-a150-cabfa2a5a2de

„Никога не съм се поставял в толкова неравностойно положение, че да помисля за сватба. Никога не ми е хрумвало да се женя, а и за брака съм чувал само лоши неща“, коментира в характерния си стил Тодор Славков в „Забраненото шоу на Рачков“.

Комикът покани внука на Тодор Живков да бъде лидер на ергенско парти с участието на трима бъдещи младоженци и секси танцьорски с пионерски връзки.

„Благодарение на ергенския данък по времето на соца населението на България стигна 9 милиона и с него изхранихме няколко поколения“, добави синът на Людмила Живкова и Иван Славков.

После се пошегува, че той е авторът на повечето от безумните надписи от онази епоха, като най-любимият му е „Срамните въшки са срам за комсомолките“, а след 1989-а – „Събличайте се бързо и други чакат своя ред“.

Вижте още:
Плейбой, червен принц, зет на Тато, Човека-телевизия – Иван Славков„Доброто прекарване е винаги там, където съм. Скучно ми е там, където ме няма”, казваше без капка ск…Aug 2 2020skafeto.com

10 ноември 1989 – Пленумът, който бутна Тодор Живков от властПродължаваме с историята за историческата промяна, която се проведе преди 30 години на 10 ноември 19…Nov 10 2019skafeto.com


loading...