Тони Димитрова нова песен

Тони Димитрова пусна първата си песен след голямата трагедия, която претърпя мината година. В интервю за вестник „Златна възраст“ певицата разкри, че след смъртта на брат си Йордан изживяла истински срив и нямала желание да изпее дори една нота. „Имах локдаун в душата, но се вземам в ръце. Батко би искал пак да пея и съм сигурна в това. Стягам се и продължавам с концертите. Сега, като съм на сцената, ще си мисля за него и знам, че отнякъде ме пази и ми се радва“, заяви култовата певица в интервюто и днес показа, че е спазила обещанието си.

Тя представи новата си песен и екипа, който стои зад нея. Преди около две години за себе си, тук открих един магьосник на думите, Красимир Трифонов! От хубави-по-хубави стихове! И замечтах да изпея тези красоти! И един прекрасен ден, без да знае за това, Светльо Лобошки ми изпрати песен.

По текст на Краси! Беше голяма радост! Но…след радостта ни нагази кошмарът. И песента тъжно стоеше изсвирена, но неизпята. Имах причини. Сега е време да ви я представя: “Любов в сегашно време” – музика Светослав Лобошки – Светле, голям си, гордея се, че те имам в живота си!

Текст – Красимир Трифонов – Благодаря ти, Краси, че се намерихме и се надявам скоро да се видим за първи път. И вярвам, че ще пишеш и вдъхновяваш, лирична и прекрасна душо! Барабани – моят скъп Теодор Янков. Вокали – моето талантливо и добро момче Миро Станчев! Звукозапис, мастер и бас китара безценният ми Нивелин Мирков! А на вас мили мои, които не спирате да ме подкрепяте, да ми пишете, да вярвате в мен, признавам, че сте силата, от която имах нужда през тези трагични за всички нас месеци! Обичам ви!


loading...