топ дизайнерка

https://c2p.cleverwebserver.com/dashboard/64072cc3-d637-11ea-a150-cabfa2a5a2de

Днес ще ви представим поредната порция светски вълнения. Този път главната героиня е наша топ дизайнерка, която успя да направи Тото от „СкандаУ“ и Джулиана Гани буквално на пух и прах. Ето и какво сподели тя за двете родни звезди.

Рапърът Тото от „СкандаУ“ и силиконката Джулиана Гани си навлякоха гнева на родната популярна дизайнерка Евгения Борисова, пишат от show.blitz.bg. Тя ги направи на мармалад в личния си профил във „Фейсбук“. Борисова изнесе много аргументи за лошото си отношение към горе споменатите имена и с факти ги сравни със земята.

„Пиша хейтърски пост и наистина ми се искаше да не го пиша, но реалността ме провокира за пореден път. Иска ми се преуспелите или популярни хора да дават пример, а не да се държат като богоизбрани. Всички грешим и изпускаме нервите си и аз не правя изключение, но никога не съм обидила непознат без причина“, обяснява тя решението си за този нетипичен за нея пост.

„Става дума за самозабравилите се „звезди“ на българския елит и хай лайф, а в конкретност Тото от „СкандаУ“. Някои хора мислят, че като имат инстаграм последователи – къде истински, къде купени и ги познават от излагациите им в „Биг Брадър“ са достигнали невъобразим връх в кариерата си. За първи път чух за въпросния певец в риалити формата и превключих канала, защото ме беше срам да гледам как се излага въпросният мъж. До ден днешен нямам идея какво е творчеството на тази мега звезда, помня само как истерично крещеше и се зъбеше като питбул в „Биг Брадър“, пише още тя.

И допълва: „Хора, към които съдбата е била, така да се каже, благосклонна и ги е направила разпознаваеми поради някаква причина, толкова лошо са се отлепили от земната повърхност и са развили силен звездовъртеж. Когато приятели от детството му искат го поздравят да не забравя, че е въпрос на възпитание да отвърне със същото, а не да бъде горделив и самовлюбен. Да уважава персонала в дискотеките и феновете си, защото ако не са те ще снима прах за пране и тоалетна хартия на бартер в инстаграм. Да разговаря с хората от чиято симпатия зависи голямата му българска кариера, като самозабравила се звезда, защото всичко има начало, но и край. Радвам се, че не съм го виждала на живо, защото не понасям подобни хора и се моля съдбата да редуцира такива звезди покрай мен. Не че не съм срещала такива и в женски образ. От Враца има много по- успели хора от скандаУния певец, но все още изключително приятни, мили и земни. Малкият град и хората, с които някой е израсъл не са да им се придава важност, а да им покаже човек, колко се е развил откакто е в големия град. Не познавам по- добър начин от това да поздравиш, да уважиш, да покажеш смиреност и усмивка и търпение ако се налага и да дадеш пример с добър маниер. Успехът на преуспелия човек се измерва в културата му на общуване и връзката със земята. Арогантността не е на мода дами и господа“.

Оказа се, че силиконката Джулиана Гани също е трън в очите на успялата дизайнерка. “ Може да отделя и дълбок анализиращ пост за госпожа Гани ( макар, че се съмнявам с такъв образ да постигна дълбочина.) Дори да ме е блокирала след като ми беше изпратила покана, може би ще намери тайничко начин да надникне на стената ми през чужд профил. Днес се включи в темата като пиян на хоро, за да ми обясни накрая, че може да ми е дъщеря, след като е 30 годишна и че имам комплекс от годините си, които никога не съм крила, а се гордея безумно с тях, та след като се представи напълно очаквано за нейните умствени възможности, каза тежката си дума на мега известна горда със себе си звезда и не ми остави възможност да и поискам автограф. За това говоря, приятели, за тази арогантност и самочувствие без покритие. За тези известни „звезди“ без уважение и търпимост. За това, че прекрачват границата и се държат по този начин. Самочувствието им засенчва здравия разум“, пише Евгения Борисова.

Вижте още:Джулиана Гани: Детският плач убива либидото!Джулиана и Илиян вдигнаха завесата около личния си живот. Двамата проговориха за интимността и призн…Feb 22 2020skafeto.comДжулиана Гани разкри кое е най-голямото й притеснениеВ последните седмици основната тема, около която се върти живота на Джулиана Гани е нейната бременно…Oct 21 2019skafeto.com


loading...