Тори Оджеда

20-годишната Тори Оджеда от Флорида, САЩ забремена от един от четиримата си партньори. Младата жена се определя сама като „полиаморна“ и живее заедно с няколко мъже едновременно, така че всички заедно ще гледат бебето като едно семейство, разказва Daily Mail.

Първо тя започнала връзка с Марк, когато били на 18 години в гимназията. Два мeсеца по-късно вече имала интимни отношения и с 23-годишния тогава Травис. Двамата с Травис дори са сгодени след тригодишна връзка.

Междувременно младата жена открила своята нова любов в лицето на техен дългогодишен общ приятел – Итън на 22 години.

Малко по-късно започнала връзка и с Кристофър.

„Нашите приятели са добре дошли. Ако други хора желаят, нека се присъединят. Честно казано, ще ми хареса, ако някой от моите партньори има връзка и с друга жена. Не бих искала да съм единствената жена във връзката“, споделя Тори Оджеда.

Тя разпределя много точно времето си между всички свой партньори, така че да няма пренебрегнати. Всички мъже имат свои собствени спални, но всяка вечер отиват в леглото на Тори, където всеки един от тях получава „равно време“, пренощувайки при жената.

По въпроса за ревността Итън каза: „Има няколко здравословни начина за справяне с нея. Най-вече просто си говорим един с друг.“ Травис добавя: „Винаги ще има малки моменти на ревност, изисква се известна доза сдържаност. Да я видя заедно с Итън беше много по-лесно, защото бях приятел с него“.

Преди седем месеца Тори Оджеда разбира, че е бременна с момиченце. Тя смята, че Крис е билогичния баща на детето, защото била с него на почивка около датата на зачеването. „Всички заедно ще отглеждаме бебето като едно семейство, така че всички ще са негови бащи. Всички сме много, много развълнувани да отглеждаме бебето заедно“, заяви младата полигамна майка.

Виж още:„Ти ли си бременната?“ или дискриминацията към бременнитеДискриминацията към бременните жени е реална, дори и това да ни звучи немислимо. Тук обаче не става …Nov 27 2019skafeto.com


loading...