Рапърът Тото от „СкандаУ“ спретна и тайна сватба, след като на два пъти стана баща без да го обявява публично. Вече с две деца, изпълнителят е стигнал до извода, че трябва да сключи и брак с дългогодишната си приятелка Кристин.

Преди дни той отпразнува и рождения си ден, а сватбата явно е големия подарък за младоженеца. „Честит да си ми, че без теб не мога“, поздрави го тогава половинката му в Инстаграм.

Именно от социалните мрежи стана ясно и за новите дела на певеца.

Тото вдигна и тайна сватба
Тото се ожени за Кристин край язовира.

С Кристин са решили да се оженят без много публичност и шум в ресторант на брега на язовир Пасарел, пише HotNews от снимки публикувани от приятели на двойката.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Mariq Damqnova (@mddamqnova)

За тържеството не се знае особено много, освен че е било озвучено от Борис Солтарийски и Невена Цонева. На сватбата са присъствали няколко родни инфлуенсъри, с които Тото и Криси са в приятелски отношения. Разбира се там е бил и дуетната му половинка Лъчо и неговото семейство.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Andrey Tsvetanov Hari (@andrey.hari)

Благодарение на тези кадри феновете на дуета разбраха за менделсона. Рападжията и Кристин са родители на две деца – момче и момиче. И при двете бременности на красавицата, майчинството премина в абсолютна дискретност. И тогава феновете на отворкото от „СкандаУ“ разбраха за бебетата след като те се появиха на бял свят.


loading...