Тризначката Надежда

Драмата с ареста на тризначките Вяра, Надежда и Любов Станчеви няма изгледи скоро да приключи. Две от благоевградчанките бяха арестувани в Лондон на 1 октомври, а Надежда се опита да обясни с пост в социалните мрежи какво точно се е случило.

Оказа се, че дошлите полицаи са ѝ дали някакви документи, но тя не разбирала нищо на английски и помолила за адвокат. След което с една от сестрите ѝ били откарани в ареста, където ѝ взели отпечатъци.

Според българи, живеещи в Лондон, това е стандартна процедура, но според Надежда е поръчка, за да „строят билдинги в Лондон“(???).

От нейното обяснение във Фейсбук става ясно, че не само не знае английски, но и че българският също не е сред езиците, които владее добре.

„Ще обесня какво се случи на 01.10 дойдоха двама мъже в моята стая и ми показаха някакъв документ. Аз нищо не ги разбрах и помолих да включим преводач. Те ми се смееха че не ги разбирам и аз повиках полиция.

Като пристигнаха полицайте ми казаха с присмех че не ги интересува че не ги разбирам и ни арестуваха с агресия. Заведоха ни в участъка и ни сложиха в карцер без да разбираме абсолютно нищо взеха ни пръстови отпечатъци от всеки пръст на всяка една ръка и ни снимаха.

След това дойде преводач и ни каза че сме обвинени в удряне на полицай. Дойде служебен адвокат в 20 часа и ни разпита. После още мъж и една жена ни разпитаха и ни показаха кадри на който никой от нас не е докоснал полицай и ни пуснаха. Това се случи.

Нито имаме документи от полицията за задържането ни нито от двамата мъже! Това е поръчкова агресия да ни вземат пръстовите отпечатъци да строят билдинги в Лондон“, гласи постът на блондинката в оригинал и без редакция.

Разбира се, под него коментарите валят като из ведро, голяма част от които изразяват искрено недоумение от поредната глупост, свързана с трите сестри.Смях! Тризначките Вяра, Надежда и Любов смениха имената сиПоданиците на Нейно величество са по-щастливи, откакто тризначките Вяра, Надежда и Любов заживяха в …Jul 8 2019skafeto.com

loading...