Владо Карамазов Захари Бахаров

Страхотният отбор с трима състезатели на терена на театъра Владо Карамазов, Юлиан Вергов и Захари Бахаров вероятно ще се разпадне, заедно с приятелството между актьорите.

Няколко години тримата бяха неразделни, пише „Хотарена“. Основаха си даже собствена фирма, направиха няколко постановки, с които обикаляха страната.

„Трите мечки“, както стана известно триото, жънеха небивал успех на театралната сцена, независимо че билетите за спектаклите им струваха малко повече от тези за щатните постановки.

Режисьори заливаха триото с предложения за нови текстове, а критици им предвиждаха бляскаво бъдеще. Но розовият балон на Вергов, Карамазов и Захари се спука. Изведнъж на афишите за постановките започнаха да се появяват други актьори на мястото на Бахаров, като Владо Пенев и Герасим Георгиев – Геро.

В основата на разпадането на „Трите мечки“ се оказал тежък конфликт между Карамазов и Бахаров, информира „Галерия“. Според хора от театралните среди двамата се скарали за пари.

Захари започнал да гледа на постановките повече като средство за трупане на финикийски знаци, отколкото като на изкуство. Карамазов смятал театъра като средство за духовно обогатяване, а не като начин за финансова печалба.

Втората причина било поведението на гологлавия актьор. Мнозина негови колеги твърдят, че самочувствието му значително се вдигнало и той нерядко си позволявал да се държи надменно дори с колегите си Карамазов и Вергов. И последните двама имали такова, с покритие, и категорично не позволявали Захари да се прави на нещо повече от тях.

В крайна сметка Владо бил смъртно обиден на Бахаров и дори го е премахнал от всичките си профили в социалните мрежи.

Ето за какво Владо Карамазов пръсна хонорара си от „Дяволското гърло“Един от най-гледаните сериали в българския ефир е новоизлязлата продукция „Дяволското гърло“, в коят…Apr 15 2019skafeto.com


loading...