Владислава Тричкова се присъединява към екипа на БТВ Новините, похвалиха се от БТВ.

Телевизионната кариера на Владислава Тричкова започва през 2015-а година. Започва като стажант в Нова телевизия, а 7 месеца по-късно става репортер. Казва, че обича адреналина и динамиката и съвсем естествено попада в екипа на криминалните репортери.

БТВ се похвалиха с трансфера на годината, ето кое лице от Нова тв привлякоха

Освен у нас, често разказва и истории от чужбина. Отразявала е атентата в Барселона, референдума в Каталуния, бежанската вълна на остров Лесбос, както и ситуацията на украино-румънската граница след започването на войната. През последните години отразява провеждането на избори в Турция, а освен това е и автор на редица разследвания. Именно тя разказва за това как българи продават децата си за крадци и проститутки в Испания и как наши сънародници пътуват на ръба на закона за чужбина, за да се лекуват.

Тя е един от много награждаваните репортери, като в колекцията си има и три круши от конкурса „Валя Крушкина – журналистика за хората“, отличена е и за „Репортер на годината“ през 2020 г.

От края на юни 2022 година е част от екипа на БТВ Новините.

Виж още:Ани Салич и Цацаров заживяха заедно в нов дом (Снимка)С нов дом сезон се е сдобила Ани Салич наскоро. Това разкри самата тя, публикувайки снимка от къщата…Jun 23 2022skafeto.com


loading...