Мелания Тръмп приличаше на жена в траур, когато напусна Белия дом за последен път като първа дама на САЩ, писа електронното издание на „Daily Mail“, предава Дир.бг.

Тя бе облечена в черен костюм, носеше тъмни слънчеви очила, черни обувки на „Christian Louboutin“ и черна чанта Бъркин на „Hermès“.

Хванала ръката на съпруга си, 51-годишната бивша манекенка напусна Белия дом в края на мандата на президента на САЩ Доналд Тръмп. С усмивка на лице, Мелания помаха на журналистите, преди да прекоси с мъжа си моравата на официалната резиденция, предназначена за държавния глава на Щатите. Двамата се качиха на президентския хеликоптер на път за военновъздушната база „Андрюс“, откъдето заминаха за имението си във Флорида.

Мелания Тръмп напусна Белия дом като жена, потънала в траур (СНИМКИ)

Мелания Тръмп се бе постарала да затвърди статута си на една от най-модерните първи дами, които Америка е имала, подбирайки скъпи дизайнерски дрехи и аксесоари за напускането на Белия дом.

Тя бе комбинирала сако на „Chanel“ с чанта от крокодилска кожа на „Hermès“ за около 70 000 долара и обувки за 695 долара.

Доналд Тръмп похвали пред привърженици съпругата си, когато двамата пристигнаха във военновъздушната база.

Мелания Тръмп напусна Белия дом като жена, потънала в траур (СНИМКИ)

„Нашата първа дама е много изящна и красива жена и така популярна сред хората, така популярна“, каза той, преди да покани половинката си да се обърне към събралите се почитатели.

„За мен беше най-висока чест да бъда ваша първа дама. Благодаря за обичта и подкрепата. Ще бъдете в мислите и молитвите ми. Бог да ви благослови, Бог да благослови семействата ви и Бог да благослови тази красива страна“, каза Мелания Тръмп.

Виж още:Мелания Тръмп посети детска болница въпреки пандемиятаКоронавирусната пандемия не наруши програмата на американската първа дама Мелания Тръмп и тя спази д…Dec 17 2020skafeto.com

Мелания Тръмп пише мемоариПървата дама на САЩ, Мелания Тръмп обмисля да напише и публикува мемоари за времето си в Белия дом, …Nov 29 2020skafeto.com

Новият коронавирус покоси Доналд и Мелания ТръмпПрезидентът на САЩ Доналд Тръмп и съпругата му Мелания са с коронавирус. Новината съобщи лично Тръмп…Oct 2 2020skafeto.com


loading...