Актьорът Крис Нот (Тузара от „Сексът и градът“) е обвинен в сексуално насилие от две жени. Предполагаемите инциденти са се случили през 2004 г. и през 2015 г. В изявление той отрича обвиненията и твърди, че „срещите са били по взаимно съгласие“.

Жените са се обърнали към The Hollywood Reporter независимо една от друга. Според едната от тях двамата са се запознали в Лос Анджелис. Тя твърди, че актьорът е флиртувал с нея на работното ѝ място и е оставял съобщения на служебния ѝ телефон.

По-късно била поканена край басейна в жилището му в Западен Холивуд. Докато била там, той ѝ дал назаем книга за четене и ѝ казал да я върне в апартамента му след това. Когато отишла да я върне, според думите й, той я целунал. Тя отвърнала с целувка, благодарила и казала, че ще се върне край басейна, където я чакал приятелят ѝ. Актьорът я дръпнал към себе си, свалил бикините й и я изнасилил.

Около две години по-късно жената потърсила консултация в Кризисния център за изнасилвания в Калифорнийския университет, което настоящият клиничен директор на инстанцията потвърдил.

Тузара от "Сексът и градът" обвинен в изнасилване

Разкритията се появяват една седмица след завръщането на героя на Нот от „Сексът и градът“ Джон Джеймс Престън, известен още като Тузара, в „И просто така…“ Покрай сериала се шумя изключително и тъй като в първия епизод Тузара умира вследствие на инфаркт.

В реалния живот Крис Нот е женен и има две деца.

„Обвиненията срещу мен, отправени от лица, с които съм се срещала преди години, дори десетилетия, са категорично неверни. Тези истории биха могли да са отпреди 30 години или 30 дни. Не винаги означава не – това е граница, която не съм преминавал. Не знам защо тези истории се появяват сега, но знам едно: Аз не съм нападал тези жени.“ – казва актьорът.


loading...