Алекс Сърчаджиева Ласкин

Лъскавата обвивка на шоубизнеса няма нищо общо с неговата сърцевина, която в немалко случай се оказва гнила – факт, който през годините е подплатен от безброй примери, като последният дойде от продуцента Радо Тушев, споделил в социалната мрежа пост, разкриващ на потребителите ѝ как са свалили Алекс Сърчаджиева от ефира на Нова телевизия преди около една година, разкрива Дир.бг.

Тушев, който е познат и като гласа зад кадър в риалитито „Big Brother“, част от чиито сезони водеше половинката на покойния Иван Ласкин, издаде възмущаващи факти за изненадваща замяна на актрисата като водещ на предаването „Игри на волята“, чието място наследи по-младата ѝ колежка Ралица Паскалева, известна с ролята си на д-р Галя Стилянова в сериала „Откраднат живот“.

Тогава повечето зрители предположиха, че тази рокада е провокирана от стремеж към свежа промяна, но се оказва, че решението е съпроводено от неприятна сцена, която Радо описа в своя личен Фейбук профил. Самата Алекс никога не е коментирала уволнението си, но това вече не е необходимо.

Думите му, описващи възмутителното уволнение на Сърчаджиева, изумиха приятелите му в платформата, а публикацията му провокира редица гневни реакции.

Ето какво пише той:

„Не съм я виждал физически от лятото. Не съм я прегръщал оттогава. Тя наистина познава всички страни на живота. Той обикновено се отнася с нея безобразно.

Последното изпитание пред Александра беше да бъде изхвърлена като парцал, без обяснение, без адекватен разговор, от работата, която много обичаше и на която беше дала толкова много. Както във всичко, без капризи, без пазарлъци, без остатък.

Беше обругана и обиждана, наричана с епитети, които ме е срам, че съм слушал.

Изминалата година свали маските на изключително подли и неблагодарни хора, които се подиграха с енергията, труда, лоялността, обичта на това момиче и не само.

Обичам те, грозна и дебела моя. Ти си най-добрата!“, гласи постът му, чийто финал намеква за обидите, отправени към брюнетката от страна на ръководството на телевизията.

Коментарите под него са изпълнени с подкрепа към Алекс, като някои от потребителите дори се заканват никога повече да не гледат медията.

Виж още:Любо Нейков помогна на Алекс Сърчаджиева с роля в „Откраднат живот”Любо Нейков се е заел с благородната задача да спаси от фалит колежката си Алекс Сърчаджиева. Популя…Jan 9 2021skafeto.com

Алекс Сърчаджиева не спира да мисли за Иван ЛаскинДве години след смъртта на Иван Ласкин, вдовицата му Алекс Сърчаджиева е безутешна в деня на смъртта…Jan 6 2021skafeto.com

Алекс Сърчаджиева с емоционално обръщение към майка сиАлекс Сърчаджиева разплака последователите си във „Фейсбук“ с емоционално обръщение към покойната си…Dec 23 2020skafeto.com


loading...