Уилям Хари

https://c2p.cleverwebserver.com/dashboard/64072cc3-d637-11ea-a150-cabfa2a5a2de

Принц Хари твърди, че е бил физически нападнат от брат си Уилям по време на спор за брака му с Меган Маркъл.

„The Guardian“ се сдобил с екземпляр от „Резервния“, дългоочакваните мемоари на херцога на Съсекс – дни преди да се появи на рафтовете, съобщава Дир.бг, цитирайки „Sky news“.

В изтекъл откъс от книгата се твърди, че принцът на Уелс е сграбчил брат си и е разкъсал верижката на врата му, преди да го събори на пода.

Хари споделя, че Уилям е нарекъл Меган, „трудна“, „груба“ и „дразнеща“.

„Всичко стана много бързо. Толкова бързо! Той ме хвана за яката, разкъса синджирчето ми и ме събори на пода. Паднах върху купата на кучето, която се спука под гърба ми, парчетата се врязаха в мен“, се казва, че Хари е написал в книгата. Имал синини по гърба. А дали е така, скоро ще стане ясно.

„Полежах там за момент, замаян, след което се изправих и му казах да се маха“, продължавал Хари в откъса.

Твърди се, че инцидентът се е случил в Нотингам Котидж през 2019 г., когато Хари живееше там. Уилям пристигнал, за да се оплаква от американската актриса.

„Sky News“ се обърнал към Бъкингамския дворец и двореца Кенсингтън за коментар, какъвто все още няма.

Хари пише, че брат му не се държал адекватно и двамата започнали да си крещят един на друг, да си разменят обиди, преди Уилям да заяви, че всъщност се опитва да помогне.

„Сериозно ли? Помагате ми, така ли ми помагате?!“, викнал Хари, според копието на „The Guardian“.

Предполага се, че коментарът му е разгневил Уилям, но той му е предложил чаша вода.

Хари добави, че Уилям го е предизвикал да отвърне на удара. Уилям тръгнал, но се върнал, изглеждайки съжаляващ, и сякаш искал да се извини.

Когато си тръгнал отново, Хари разказва, че се обърнал и казал: „Не е нужно да казваш на Мег за това“.

Виж още:Принц Хари: Искам пак да съм с татко и баткоХерцогът на Съсекс принц Хари казва, че иска „да си върне“ баща си и брат си по време на интервю за …Jan 3 2023skafeto.com