Уил Смит

Уил Смит и Джейда Пинкет са сред най-обичаните и уважавани звездни двойки в Холивуд. Те са символ на истинска любов и щастливо семейство. Оказа се обаче, че и те са нормални хора, като всички нас, и те са имали трудни моменти и са допускали грешки във връзката си.

Необичаен, но ефективен метод за справяне със слуховете беше избран от една от най-образцовите холивудски двойки – семейство Смит, предават от iWoman.bg. Джейда Пинкет реши публично да обсъди слуховете, свързани с брака ѝ, като призна, че е изневерила на съпруга си Уил Смит в предаването „Червена маса“.

Наскоро певецът Огъст Алсина разказа за аферата си със съпругата на Смит, което шокира всички фенове на двойката. Още по-голям отзвук предизвика това, че музикантът е с 21 години по-млад от Джейда и е приятел на сина ѝ. Той също така скандализира обществеността с предположението, че Уил Смит е „благословил“ забежката на съпругата си.

Оказа се, че през 2015 г. бракът на Смит „е висял на косъм“ и двойката решила да направи временна раздяла. Именно тогава Джейда започнала афера с младия певец Огъст Алсина. Съпругата на Уил Смит призна, че е потърсила щастие извън брака си, но в крайна сметка е осъзнала, че иска да се върне при мъжа си, с когото са женени от 1997 година.

Уил Смит (на английски: Will Smith) е американски киноартист и певец. Роден е на 25 септември 1968 г. във Филаделфия, щата Пенсилвания. Той е един от малкото хора, които са постигнали успехи в три от основните американски индустрии – филмовата, телевизионната и музикалната. Снимал се е в над 20 филма. Последният му филм от 2012 г. е „Мъже в черно 3“ (Man in Black 3). Значимо място в музикалната му кариера заемат четирите награди Грами (от 1988, 1991, 1997, 1998 г.). За ролите си във филмите Али и Преследване на щастието, Уил Смит е номиниран за награда Оскар за Най-Добър Актьор.
Източник: БГНЕС

Вижте още:4 звезди, които напълняха и спечелихаКогато става въпрос за напълняване и звезди, обикновено това е само временно явление, тъй като те вз…Jul 11 2020skafeto.com7 звезди, за които възрастта е само цифра (Снимки)Възрастта е само цифра и това е факт. В същото време обаче именно с нарастване на това число организ…Jul 11 2020skafeto.com


loading...