участниците в Като две капки вода

“Като две капки вода” се завръща в ефира на Нова телевизия с някои значителни промени. Вместо в понеделник шоуто за имитации вече ще се излъчва в неделя. Променен е и съставът на журито, заменен е и един от треньорите.

Любопитно е, че от формата са се изпарили голяма част от вечно гравитиращите около продуцента Маги Халваджиян артисти, за да отстъпят място на по-свежи и интересни лица, пише Уикенд.

На първо място сред съществените промени в “Капките” трябва да се отбележи вкарването на две от „лошите момчета на българския екран, които все още не сме свикнали да виждаме в подобни формати.

Какво знаем дотук за участниците в "Като две капки вода"? (СНИМКИ)
Владимир Михайлов

Това са Владимир Михайлов, познат на масовия зрител с ролята на мафиота Денис Топал в сериала „Братя“, и Христо Петков, който редовно обира овации с роли на психопати. Той беше убиецът в сериала „Дяволското гърло“, извергът в последния сезон на „Под прикритие”, както и изродът в човешка кожа във филма на Мартин Макариев „В сърцето на машината“. И въпреки ужасяващите си персонажи е любимец на публиката. Това вече се дължи на удивителните му актьорски заложби.

Какво знаем дотук за участниците в "Като две капки вода"? (СНИМКИ)
Христо Петков

Петков за първи път участва в шоу на Маги Халваджиян. Влади Михайлов взе участие в „Маскираният певец“, но въпреки това никой не го смята за изтъркан от употреба, а напротив – предизвиква голям интерес, особено от страна на женската част от зрителите. Още от сега двамата актьори, които са играли в абсолютния хит на родното кино – „Възвишение“, се очертават като любимци на публиката и фаворити за първите места във финалното класиране.

От продукцията бяха решили да пазят участието им в тайна до последния възможен момент, но пуснаха „жокери“ на публиката в трите предавания на подготвителния сезон – „Като две капки вода за всяко дете”. Жокерите бяха толкова силни, че зрителите веднага разкриха актьорите.

Какво знаем дотук за участниците в "Като две капки вода"? (СНИМКИ)
Христо Гърбов

Другото много силно присъствие в следващия сезон ще на Христо Гърбов. За него в жокерите бе казано, че „не се срамува, че е хванат от улицата”. Беше показана снимка от представление на Гърбов с Валентин Танев, на която лицето му беше скрито. Но феновете веднага се сетиха за кадъра, който може да се намери в не един и два театрални сайта. Той е и името, което Маги Халваджиян лично разкри в ефира на Нова телевизия преди дни.

Какво знаем дотук за участниците в "Като две капки вода"? (СНИМКИ)
Юлия Йорданова – Керана

Сред жените много силно се очертава присъствието на младата и много талантлива певица Юлия Йорданова – Керана. За нея бе разкрито, че никой не знае името ѝ – тя наистина е позната основно с артистичния си псевдоним. Другото, което бе пуснато като подсказка, е, че Васко Василев е свирил нейна композиция. Преди две години големият цигулар направи дует с Керана на церемонията за връчването на наградите „Икар” в Народния театър.

Какво знаем дотук за участниците в "Като две капки вода"? (СНИМКИ)

Тома Здравков е рокаджията, за когото бе съобщено, че е делил сцена с легендарните банди „Деф Лепард“ и „Уайтснейк“ – той подгрява тяхно шоу през 2008 г.

Какво знаем дотук за участниците в "Като две капки вода"? (СНИМКИ)

Сред жените, освен Керана, се очаква да изпъкне Яна Маринова. За нея е известно, че е изключително упорита и има таланти във всякакви посоки. Много е добра с танците, така че най-вероятно се надява да ѝ се паднат образи, в които да може да разкърши снага.

Какво знаем дотук за участниците в "Като две капки вода"? (СНИМКИ)
Дара Екимова

Останалите две дами на сцената се очаква да са Дара Екимова и фолк певицата Кали Не е ясно какви ще са реакциите на публиката спрямо тях, но мненията засега са по-скоро колебливи. Ако обаче покажат качества, най-вероятно зрителите ще ги оценят подобаващо.

Какво знаем дотук за участниците в "Като две капки вода"? (СНИМКИ)

Единственият участник, който остана неразкрит, е със следното описание: “Той е хем мъж, хем жена. Участвал е в „Игри на волята“. И е влюбен в арменския волейбол.“. Мненията се движат между Алекса, който спечели риалитито миналата есен, певицата Паулина Горанов и водещия на шоуто Димо Алексиев. Не липсват и хора, които смятат, че става въпрос за дует.

Въпреки променения профил на участниците в „Като две капки вода“, има и неща, които се запазват. Това са водещите Димитър Рачков и Герасим Георгиев-Геро и членовете на журито Хилда Казасян и Димитър Ковачев-Фънки. Очакваше се да запазят и Юлиан Вергов, който бе включен в авторекламата на сезона, но в крайна сметка актьорът е изхвърчал от шоуто след скандала с колежката си Диана Димитрова. На негово място са поканили Веселин Маринов. Това бе съобщено от водещите в третата вечер на благотворителния сезон.

Друг член от екипа също е сменен. Това е доскорошният треньор по актьорско майсторство Георги Низамов. Мястото му е заето от Ненчо Балабанов.

Вижте още:
Заради побоя над Диана Димитрова: Вергов аут от „Капките“Юлиян Вергов вече няма да бъде жури в „Като две капки вода“. Актьорът е премахнат от шоуто заради ск…Feb 16 2023skafeto.com


loading...