красимира фермата голи снимки

Информацията за голи снимки на участничката в риалитито „Фермата“ Красимира взриви шоуто, пише show.blitz.com. Еротичната фотосесия на домакинята заби гвоздея на вечерта, в която участници разкриха най-унизителните мигове от живота им.

Срамната история за дибидюс снимките на красавицата би всички останали признания. Красимира разказа как в началото на връзката с бащата на сина си решила да изненада приятно любимия си, щракнала се гола в разнообразни пози и му изпратила пикантните кадри.

Възхитен, той ги запазил на DVD. В онзи момент не подозирал, че еротоманията ще му изиграе лоша шега. Месеци по-късно Краси била поканена да празнува за първи път Бъдни вечер с родата на половинката си, близо трийсет души.

Паулина от „Фермата”: Потресена съм от грозните лъжи по мой адресПаулина Ванегас е един от най-колоритните участници в тазгодишния сезон на „Фермата: Нов Свят“. Двам…Nov 6 2019skafeto.com

В пика на светия християнски празник един от гостите предложил да послушат музика. По злощастно стечение на обстоятелствата, някой посегнал към еротичното DVD, без да подозира какво се крие в него. Когато дискът се завъртял, компанията замръзнала шокирана.

Участничка във "Фермата" с голи снимки

На плазмения телевизор в хола греела Красимира както я е майка родила. Ченетата на гостите увиснали, бабата изпуснала питката. За да замаже конфузната ситуация, мъжът на засрамената Краси грабнал дистанционното и се опитал да спаси достойнството й.

В притеснението си обаче, вместо да извади диска, той извъртял всички голи снимки пред погледа на възмутените роднини. „Така завърши първата ми Бъдни вечер с неговото семейство. Много тиха и свята нощ беше“, обобщи Красимира на фона на бурния смях на останалите фермери.
Мариана Маринова след „Фермата“: Циците не те правят личност!Участничката в шоуто „Фермата“ Мариана Маринова е родена в София, през 2007 година печели титлата „М…Nov 16 2019skafeto.com

loading...