В Шотландия бивш ученик твърди, че е правил секс със своята учителка по физическо възпитание, след като е пил бира, вино, ром и шотове на абитуриентския си бал. Ученикът, известен само като Ученик А, даде показания във връзка със списък от обвинения срещу учителката Мелиса Туиди, съобщава „Сън“.

Според информацията, учителката, която по това време е била на 23 години, се е забавлявала с учениците в нощния клуб SWG3 в Глазгоу, преди да се върне с тях в хотел Premier през юни 2017 г. Бившата учителка по физическо възпитание в гимназия „Гленифър“ в Пейсли, Ренфрюшир, е танцувала разюздано с ученици, преди да преспи с един от тях, който е бил на 18 години. Ученикът е заявил преди дни пред Общия педагогически съвет на Шотландия (GTCS), че „съжалява“, че 27-годишната Туиди е разследвана във връзка със събитието.

В изявлението си обаче той признава, че е целунал учителката в хотелската стая, преди да слезе долу в своята хотелска стая и да прави секс с нея. Момчето твърди, че Мелиса Туиди, която сега живее в Дубай и работи като учителка по йога, е останала през нощта в стаята, преди да си тръгне около 8 часа сутринта на следващия ден. По време на изслушването пред GTCS ученикът А заявява: „Не сме имали никакви отношения преди бала. Не сме имали никакви отношения преди това. Мелиса Туиди седеше на нашата маса. Тя не пиеше, пиех аз“. След бала учениците са резервирали стаи в хотел Premier Inn, който се намира на пешеходно разстояние от клуба.

Ученик А казва: „Не съм канил Туиди в хотела. Не знам как тя се озова там.“ След оплакване за шум в стаята ученикът А и учителката са единствените двама, които остават в стаята като се целуват. След това слизат в стаята на момчето и правят секс. Междувременно Туиди е казала на директора на училището, че си е била вкъщи, когато е била в хотела Premier Inn. Полицията в Шотландия е била уведомена за инцидента и го е разследвала на момента. Те установили, че няма извършено престъпление, предаде Блиц. Изслушването продължава.


loading...