феновете в паника

https://c2p.cleverwebserver.com/dashboard/64072cc3-d637-11ea-a150-cabfa2a5a2de

Фолк дивата Емилия хвърли феновете в паника, след като наскоро публикува изявление в профила си в социалната мрежа. В него, тя разкрива какво й предстои в професионален план и за съжаление на меломаните, тя е решила да не вземе участие в емблематично събитие.

Емилия хвърли огромна бомба, касаеща кариерата й. Чалга дивата е взела много важно решение, което обаче разочарова верните й почитатели. Певицата използва официалната си страница във „Фейсбук“, за да оповести много важно решение. Веднага се появиха слухове за проблеми с шефовете си от „Пайнер“ и че това е довело до крайното й решение, предават от show.blitz.bg.

На 3 декември димитровградската фирма по традиция ще направи голям концерт, този път в Пловдив, където ще се изявят най-обичаните имена от каталога им. Емилия обаче не е сред тези имена и няма да се качи на сцената.

„Преди да се появят каквито и да било спекулации, свързани с отсъствието ми в концерта “18 години Планета ТВ”, смятам,че сама трябва да споделя защо взех това решение.В момента съм изцяло съсредоточена върху няколко проекта,които са приоритет за мен и изискват сериозна подготовка,цялото ми време и внимание. Вече 20 години съм артист на музикална компания Пайнер-години,през които не съм спирала да работя и да затвърждавам позиции с таланта си.

За това време,вече се чувствам достатъчно зряла, за да преценявам сама,кое е полезно за бъдещето ми.С Митко и Мария Димитрови сме в прекрасни отношения и продължаваме да работим заедно.На всички мои почитатели,искам да благодаря,че са с мен и вярвам,че с това отсъствие няма да ги разочаровам-с всичко,което създаваме сега, само искам да ги зарадвам“, категорична е изпълнителката на „Акула“.Емилия загуби много скъп човек (Снимка)Загубата на близък човек винаги се понася тежко от нас, независимо дали става въпрос за наш кръвен р…Oct 10 2019skafeto.comЗамесиха Емилия, Коко Динев и Анелия в голям скандалПевицата Емилия е поредна жертва на хакерска атака. Този път обаче нещата преляха чашата и освен, че…Aug 8 2019skafeto.com