Рафи

Когато звездата на Рафи Бохосян изгря, той бързо спечели сърцата на публиката както с таланта си, така и с невероятното си излъчване. Макар и малко дребен, той бе винаги усмихнат и това накара повечето хора да му симпатизират. Разбира се, с времето всеки от нас се променя, но когато промяна е по-драстична и става въпрос за известна личност, хората веднага започват да коментират.

С днешна дата няма и следа от малкия чаровник Рафи Бохосян, който през далечната 2011 година спечели музикалното риалити „Х Фактор“, предават от show.blitz.bg. Певецът е драстично напълнял и заприличал на буре, вижда се ит последните му снимки свързани с публична изява.

Какво се случва с 26-годишният бургазлия с арменски корени, питат се почитателите му. Факт е, че през последните години музикалната кариера на фаворита от „Х Фактор“ меко казано куца. Младокът не е изкарвал хитово парче, а откакто нещата не му вървят, вероятно на стресова основа се охрани до неузнаваемост, констатират в музикалните среди, пише „Хотнюз“.
Феновете притеснени: Какво се случва с Рафи (Снимка)

В социалните мрежи Бохосян умело се опитва да прикрие наедрялото си тяло. Подобно на Андреа и той се доверява на фотошопа, за да прикрие някое и друго килце. Истината обаче лъсна, когато нахлузи бяла тениска по повод кампания насърчаваща младите хора да четат.

Рафи Ахаси Бохосян, по-известен като Рафи, е български поп певец, музикант, композитор и музикален продуцент. Музикалната му кариера започва през 2011 година, печелейки първото издание на „Екс фактор“ в България. Работи с редица български музиканти, сред които Део, Лео, Играта, Жана Бергендорф, „Фънки Миръкъл“ и др.

Роден е на 29 януари 1993 година в Бургас. Майка му и баща му – Елизабет и Ахаси Бохосян, са арменци, родени в България, и има по-голям брат – Вахан. От малък Рафи има влечения към изкуството. На 9 години получава първия си ударен инструмент – Дъхул (арменски народен инструмент). Оттогава най-голямата страст на Рафи са ударните инструменти, на които често свири за удоволствие.

През 2007 година е приет в Търговска гимназия град Бургас и завършва през 2012 година с профил „Икономика и мениджмънт“. В годините на обучение в Търговска гимназия Рафи става председател на ученическия съвет. Организира концертите „Ден на Таланта“ (най-големият училищен концерт в град Бургас) през 2010 и 2011 година, като с екипът на ученическия съвет успяват да напълнят за пръв път две от най-големите зали в Бургас – „Младост“ и „Летен театър“.Осем нови участници влизат в „Маскираният певец“ тази събота (СНИМКИ)Тази събота във второто издание на хитово шоу „Маскираният певец“ по Нова телевизия ще влязат остана…Sep 21 2019skafeto.comТайната падна! Ето коя е Принцесата в „Маскираният певец“Първият отпаднал на старта на новото риалити в родния тв ефир „Маскираният певец“ е Иван Звездев, ко…Sep 15 2019skafeto.com


loading...