Фермата

Вече е ясно кои дами ще се борят за голямата награда в седми сезон на шоуто „Фермата“.

Анастасия Христова

Анастасия Христова е на 44 години, от село Варвара, но работи като фризьор в София.
Жена, изпълнена с противоречия. Хибрид между два свята. Въпреки че е градски бохем, носи консерватизма на старото време. Приема новото, но обича традициите. Привлича млади момчета, но иска истински мъж, смел и неприлично богат, който да я превъзхожда.
Независима и силна, Анастасия отглежда сама дъщеря си. В живота си е имала моменти и на отчаяние, и на гордост, но никога не се е държала като жертва.
Влиза във „Фермата“, за да провери границите на възможностите си и да намери отново пътя към себе си.

Ваня Павлова

Ваня Павлова е на 29 години, от София, трансформационен лидер. Духовният водач във „Фермата“.
Години наред живее за другите, вместо за себе си. Като ученичка и студентка е пълна отличничка, но изкарва високи оценки заради родителите си. Винаги е с перфектен външен вид и усмихната, но се чувства несигурна и объркана. Има силно развита интуиция – долавя чувствата и мислите на хора, които дори не познава и жертва себе си, за да спасява околните от болките им. Започва да се самобичува с алкохол и наркотици.
Жаждата за знания и силният й дух я подтикват към промяна. Прави пълна трансформация, научава се да обича себе. Превръща се в успешен предприемач. Днес е трансформационен лидер, мотиватор, автор на обучения и семинари за развитие на личността.

Деси Павлова

Деси Павлова е на 36 години, от София. Журналист, пътешественик, защитник на животните. Пример за успял български емигрант. Връща се у нас, за да даде последен шанс на родината си.
Деси живе в САЩ 13 години. В Ню Йорк завършва журналистика. Преди 4 години се връща в България. Първо работи за новините на бТВ, след това става част от екипа на Гала в Нова. Сега е студент по „Дигитална ера и нови технологии” в Холандия.
В България я задържат родители й и шестте й кучета, които осиновява. Мечтае да направи убежище за диви животни и да се бори срещу трофейния лов на незащитените видове.
Във „Фермата“ иска да покаже американските ценности – дипломация, справедливост и свобода. Смята, че България има накъде да се промени по отношение на корупцията, социалната политика и отношението на мъжете към жените.

Живка Ролева

Живка Ролева е на 39 години, от Казанлък, но живее в Гьотциз, Австрия. Шофьор на камион. Мъжко момиче, което се е преборило за своето оцеляване.
Живка е родена в република Коми, но израства в Казанлък. Казва, че съдбата й е била кошмарна, но все още не е готова да разкрие повече подробности. Преди 7 години семейството й преживява трудности. Първо тя, а след това мъжът й и двете й деца заминават за Австрия.
Вярна на силния си характер, Живка става шофьор на високопланински камион. Работи много. Разкарва стоки, товари и разтоварва. През ръцете й всеки ден минават тонове.
Живка е от жените, които обичат да командват и не понася мрънкащите хора. За нея изразът „Не мога“ не съществува. Вярва, че ще спечели „Фермата“.

Красимира Дамянова

Красимира Дамянова е на 36 години, от Стара Загора, но живее в село Пауново.
Продуцент и режисьор, тя стои зад няколко музикални проекта и зад платформата „Видими“, която разказва историите на хора с увреждания. Доброволец е в инициативи за подпомагане на социално слаби, в екологични каузи и грижа за бездомни животни. В своите среди е известна с прякора Танка. „Независимо от трудностите прокарвам път там, където никой не си е представял“, казва тя.
Красимира е родена в бедно семейство. Често й се е налагало да износва дрехите на по-големите си братя. След конфликт с баща си, напуснала дома на 17 години. Оцелявала трудно, два пъти оставала на улицата.
Преминала е през много препятствия, докато намери финансова стабилност. Сега има дом на село, но все още няма мъж до себе си. Обмисля да осинови дете.

Лора Цолова

Лора Цолова е на 24 години, от София, има собствен онлайн бизнес. Изработва дрехи и аксесоари, а мечтата й е да отвори собствен цех.
Красиво и очарователно момиче с големи амбиции. Иска да докаже, че младите жени са в състояние да се справят с трудностите. „Мога сама да си сменям крушките и да си оправям мивката, ако се счупи. Всеки, който ме подцени във „Фермата“, ще съжалява“, казва тя.
Лора обича реда и чистотата, готви добре. В състезанието ще залага на сила, грижовност, настроение, емоция и много енергия. Тя се явява на кастингите за „Фермата“ от три години, но чак сега мечтата й да участва в предаването се реализира.

Мартина Чанева

Мартина Чанева е на 40 години, от София, има студио за красота. Креативна, провокативна, уверена. Обича да доминира. Има 2 брака, 2 развода и 2 деца.
Когато е на 19 години, се омъжва за български евреин. Заминава с него за Израел, но след 3 години се развежда. Сключва втори брак, отново с евреин, от когото ражда дъщеря. Пет години по-късно и тази връзка се разпада. Прибира се в България, среща третия си мъж и отново става майка на момиче. От 12 години семейството живее заедно с двете деца.
Мартина има студио за микроблейдинг и перманентен грим. Развива и иновативен продукт – чорапи, които се слагат върху обувките.
Спортна натура е, екстремното я влече. „Аз съм мацка, но това изобщо не ми пречи да се справям много по-добре от мъжете. Във „Фермата“ ще превъзхождам, но и ще зареждам останалите с енергия“, казва тя.

Ралица Йовкова

Ралица Йовкова е на 43 години, от Троян. Керамик четвърто поколение и модерен носител на родовата традиция. Лъчезарна и цветна, тя е пример за перфектното съчетание между старото и новото.
Родът й има над 100-годишна традиция в керамиката. С грънчарство са се занимавали прадядо й, дядо й и баща й. Магията на земята, водата и огъня увличат и нея. Дъщерите й, 16-годишни близначки, също запалени по този занаят.
Стилът на Ралица е разпознаваем и по-женствен от този на предците й. Трудът й получава признание на швейцарско биенале по керамика – тя е отличена сред 818 кандидати от 44 страни. Получава покани от президентите Плевнелиев и Радев за приемите в резиденция Бояна по случай 24-и май.
Във „Фермата“ Ралица влиза с обичта си към земята. Умее да готви, да меси, да чисти, добър градинар е. Никаква работа не я плаши – нито домакинска, нито селскостопанска.

Теодора Дякова

Теодора Дякова е на 35 години, от Стара Загора, но живее в Чикаго и развива бижутерски бизнес. Позитивна, шумна и емоционална, тя носи цвят, енергия и творческа артистичност.
Когато е на 16, преживява тежък инцидент. Пада с кола на дъното на река и изпада в кома. Казва, че тогава е усетила смъртта. Оттогава вярва в доброто в хората и иска да направи света по-хубаво място.
Преди шест години Теодора печели зелена карта и заминава в САЩ с мъжа си – футболиста Танко Дяков и дъщеря им. По нейно желание остават в Чикаго. Днес съпругът й има успешен бизнес, а Теодора прави бижута от натурални камъни, които продава в моловете на Чикаго. Сертифициран инструктор е по Kango Jumps, има опит и като брокер.
Във „Фермата“ смята да покаже други качества – да забива по два пирона наведнъж, да копае, да дои и да готви.

Цветелина Лозанова

Цветелина Лозанова е на 26 години, от София, афилиейт мениджър. Красива и емоционална. Или обича силно и докрай, или остава абсолютно безразлична. Не понася лицемерието, евтините интриги и злоупотребата с търпението й. Лошото отношение е в състояние да я превърне от ангел в кошмар.
Голямата болка в живота й е смъртта на баща й, а идол е борбената й майка. За нея най-важно е да се развива и смята, че няма трудност, с която да не може да се справи.
Цветелина харесва приключенията и иска да докаже силата си. Въпреки нежното си излъчване не е крехка и беззащитна. Във „Фермата“ ще се опита да опровергае клишето, че красивите жени са глупави и не могат да се оправят сами в живота.

Виж още:Прецедент във „Фермата“: Предаването се мести в манастирДългоочакваният седми сезон на „Фермата“ стартира на 11 септември с благородна мисия, която ще докос…Aug 13 2021skafeto.com

Легендарна мутра от ВИС-2 е гвоздеят в програмата на „Фермата-7“От екипа на риалитито “ Фермата “ изтече информация, че в този сезон участие ще вземе легендарна мут…Sep 6 2021skafeto.com

Пилотът Петър от „Фермата“ с житейски обрат, накарал го да смени професията сиНяма съмнение, че избухналата неочаквано преди повече от година пандемия се оказа едно от най-големи…Jul 1 2021skafeto.com


loading...