фидосова сватба

Пищна сватба вдигна легендарната юристка и сив кардинал на ГЕРБ от близкото минало Искра Фидосова. Тя омъжи сина си Франсоа за дългогодишната му приятелка Лора Стойкова, предава Ретро.

Двамата се сгодиха навръх 14 февруари 2019 г., докато бяха на луксозна екзотична ваканция на Малдивите. Няма и две години по-късно, младежите минали под венчилото, въпреки че коронавирусът бил на път да провали дълго подготвяното и очаквано с трепет тържество. Все пак то се случило в последните топли есенни дни на 2020 г., но бившата депутатка успяла да запази събитието в тайна чак досега.

Церемонията по встъпването им в брак се състояла в Монтана – родния град на Фидосова. При това не къде да е, а в единия от двата семейни ресторанта, които Искра менажира след абдикацията си от политиката. Ритуалът с подписите бил изнесен и се случил в двора на кръчмата, насред пищна украса в бяло и розово, цветя и балони. За най-близките имало специално декорирани бели столове, на които да поседнат и да изгледат размяната на обетите на младоженците Лора и Франсоа.

После тържеството се преместило в голямата зала на ресторанта, който се пукал по шевовете от гости, а украсата била в унисон с външната, отново в бяло и розово. Младоженците имали и специална музикална и развлекателна програма, а булката впечатлила всички с феерична бяла дизайнерска рокля с много тюл и дантела. Франсоа пък подбрал визията си с помощта на съпругата си и майка си и се спрял на стилен тъмносин костюм с черна папийонка и скъпарски часовник. Само сватбените тоалети на двойката стрували хиляди левове, а цялото тържество коствало около 50 бона на свекървата Фидосова. Все пак доста нерви и бюджет им спестил фактът, че провели празненството в собствения си ресторант, който е сред най-елитните в Монтана.

Синът на ексдепутатката тръгна уверено по нейния път и завърши право в УНСС. Със съпругата му са двойка повече от 7 години. Преди да се оженят, се бяха установили в София, но сега все по-често се задържали в Монтана. Франсоа проявявал интерес към семейния ресторантьорски бизнес и не пропуска възможност в социалните мрежи да рекламира заведенията, създадени от майка му Искра и баща му Томислав. Съпругът на Фидосова е сърбин по произход и е бивша футболна звезда. От него Франсоа е наследил купонджийския си дух. Томислав е известен бохем сред монтанския елит. Той редовно кани сръбски музикални величия като Неда Украден и Миле Китич в семейните ресторанти и винаги е в центъра на купона.

Виж още:Искра Фидосова стана кръчмарка: Бившата депутатка отвори втори ресторант, купонясва с Миле Китич и Неда УкраденБившата шефка на парламентарната група на ГЕРБ Искра Фидосова е нагазила в ресторантьорския бизнес, …Nov 12 2018skafeto.com

Създателката на ГЕРБ: Вярвах на Бойко, Цачева и Фидосова съсипаха партиятаСъздателката на ГЕРБ, основателка на партията и автор на името й Душана Здравкова разкри сензационно…Sep 11 2020skafeto.com


loading...