Фики Като две капки вода

Проблемите с тялото, мускулите и килограмите са отново на дневен ред пред Фики Стораро. През последната година синът на Тони Стораро очевидно е загубил плочките на корема и стегнатите си бедра, с които се фукаше от селфита и клипове допреди 3-4 години. Това се вижда и от скорошна тв реклама с негово участие, където може да преброите баклавичките, които са му се „налепили“ по дупето, коментира Lifeonline.

След две седмици 25-годишният Стораро джуниър отново се връща на сцената на „Като две капки вода“, от където преди време си тръгна като победител. За да не се излага с паласки и сланини, младият мъж се е захванал да се върне във вид приятен за гледане. Тъй като „както се знае – никога не се знае“ какво ще му се наложи да облече за превъплъщенията си.

Той тренирал здраво и спазвал режим, но най-много разчитал на „химията“, шушукат във фитнес средите. Не е тайна, че от малък Фики демонстрира мускули, които момче на неговата възраст може да натрупа само с „тежка химия“, както наричат в средите анаболите и другите подобни добавки за стимулиране на мускулната маса.

Фики слабее за новите "Като две капки вода"Тогава хейтърите го заядоха, че тренира само „за ръце“, а крачетата му са слабички. Заредиха се десетки колажи, в които общо взето се намекваше, че „Фики няма крака“. Самият той е признавал, че това много го мъчело, а шегите и подигравките не му давали мира. За да запуши устите на хейтърите и да направи по-здрави прасци и бедра тогава, амбицираният да се хареса изпълнител, прибягнал до специални химически и хормонални комбинации, които да стимулират производството на мускулна маса в зоната на седалището и бедрата.

Ефект тогава имаше, но проблемите от подобни действия могат да бъдат „трагични“ и „безвъзвратни“, когато не се поддържат с режим тренировка и постоянно приемане на хормони и стимуланти. Именно на тази предишна грешка се дължи драматичното „наедряване“ на ханша и краката на Стораро младши. Той обаче се е амбицирал да възстанови поне малко от стария си блясък и да се завърне триумфално на сцената на „Като две капки вода“.

Деветият All Stars сезон започва на 22 февруари (понеделник). Останалите участници станаха известни преди няколко дни.

loading...