Фики Стораро признание

Фики Стораро е сред най-известните млади изпълнители у нас в момента. Той има широка фенска маса, а освен това с участието си в предаването „Като две капки вода“ той си спечели уважението и на много други хора. Оказва се обаче, че и той има проблеми в живота си като всички останали. Фики Стораро буквално шокира с това признание, което направи в скорошно свое интервю.

След участието си в „Като две капки вода“ Фики Стораро тотално преобърна представите за себе си. И натрупа такива дивиденти, за каквито едва ли е мечтал преди да стъпи на сцената на шоуто за имитации, пишат от show.blitz.bg. Въпреки че често му се падаха женски образи, синът на Тони Стораро се превъплъщаваше майсторски в тях, но това, което призна съвсем наскоро, изненада много феновете му.

В телевизионно интервю Фики призна, че не харесва тялото си и е на диета, за да се втали малко. Мускулестият поп фолк идол, по когото със сигурност въздишат много фенки, е твърдо решен да промени физиката си, заради която и получи екстравагантния прякор Голямото пиле. „Сега съм на едни такива режими, които са доста трудни за спазване. Ограничил съм храната и внимавам с какво се храня“, обясни пред Мон Дьо Стораро-младши, но все пак призна, че едно от най-големите кулинарни изкушения за него, е мусаката.

Фики е роден на 3 март 1995 година в Шумен като Фикрет Тунчер Фикрет в семейството от турски произход на придобилия през следващите години широка известност попфолк музикант Тони Стораро. Още от малък проявява интерес към музиката. Той е сред петимата българи, избрани за над 110-членния международен хор „Гласове на младежката музика“, който участва в програмата по откриването на Олимпийските игри в Лондон през 2012 г. Това става след като диригентът Ричард Фростик прави кастинг в Националното музикално училище „Любомир Пипков“ в София сред 1000 кандидати. На кастинга Фики се явява с две песни на Стиви Уондър – „Lately“ и „I Just Call To Say I Love“.

Вижте още:Фики Стораро със съдбовно решение след „Капките“Фики Стораро определено бе изненадата в тазгодишния сезон на предаването „Като две капки вода“. Той …May 25 2020skafeto.comФики стана големия победител в „Като две капки вода“Напълно очаквано Фики Стораро спечели осмия сезон на „Като две капки вода“. Синът на Тони Стораро пе…May 19 2020skafeto.com


loading...