Фики Стораро

Фики Стораро определено бе изненадата в тазгодишния сезон на предаването „Като две капки вода“. Той не само се справи много добре с поставените му задачи, но спечели хорските сърца и със смиреното си и възпитано поведение. Сега, младият изпълнител взима съдбовно решение, след като спечели формата.

Участието на Фики Стораро в „Като две капки вода“ май ще се окаже повратен момент в кариерата, а и в живота му оттук нататък, защото промените, които го очакват, ще следват една след друга, пишат от show.blitz.bg. След като показа невероятен талант и грабна голямата награда в култовото шоу за имитации, изпълнителят стана като магнит за вниманието дори още повече, отколкото вече си е извоювал в поп фолк средите.

Вече ви показахме какво невиждано обединение предизвика Фики сред колегите си от различни музикални стилове, но ето, че съвсем скоро може би той ще поднесе и още една крайно неочаквана изненада от себе си.

В скорошно интервю пред „ШОУ“ вокалният педагог Етиен Леви разкри, че е имал разговор с Фики Стораро относно неговото музикално бъдеще и го е посъветвал да се развива и в други музикални стилове, а синът на Тони Стораро е приел съвета с отворени обятия. Ако Фики наистина вземе подобно важно решение за музикалното си бъдеще обаче, най-губещи ще бъдат продуцентите му от гиганта „Пайнер“. Да не забравяме, че и още на финала изпълнителят намекна явно, че е готов да се пробва със стилове, различни от обичайното му поле на изява – поп фолка. И както видяхме – бива го и в класическото пеене, и в рок музиката.

Фики е роден на 3 март 1995 година в Шумен като Фикрет Тунчер Фикрет в семейството от турски произход на придобилия през следващите години широка известност попфолк музикант Тони Стораро. Още от малък проявява интерес към музиката. Той е сред петимата българи, избрани за над 110-членния международен хор „Гласове на младежката музика“, който участва в програмата по откриването на Олимпийските игри в Лондон през 2012 г. Това става след като диригентът Ричард Фростик прави кастинг в Националното музикално училище „Любомир Пипков“ в София сред 1000 кандидати. На кастинга Фики се явява с две песни на Стиви Уондър – „Lately“ и „I Just Call To Say I Love“.

Вижте още:Фики стана големия победител в „Като две капки вода“Напълно очаквано Фики Стораро спечели осмия сезон на „Като две капки вода“. Синът на Тони Стораро пе…May 19 2020skafeto.com


loading...