Флорина Иванова нова работа

Би Ти Ви официално обяви раздялата с едно от красивите си лица – Флорина Иванова. Една от най-атрактивните млади журналистки в последните години напуска телевизията, след като получи покана от ЦСКА, при това лично от сина на Гриша Ганчев – Данаил.

Считано от 1 юли 2022 г. репортерът и водещ на спортните емисии на Би Ти Ви Новините Флорина Иванова се разделя с медията по взаимно съгласие и поема по нов професионален път извън телевизионния ефир.

„Спортът винаги е бил важна част от програмното съдържание на каналите и платформите в Би Ти Ви медиа груп. Професионална школа за хора със страст към динамиката на спортната журналистика и отразяването на най-важните и интересни събития и новини от България и света. Благодаря на Флорина за отличната работа и нейната отдаденост“, каза Владислава Лазарова, изпълнителен продуцент „Спорт“ в Би Ти Ви медиа груп.

Ето къде отиде да работи сексбомбата Флорина Иванова

„Пожелаваме ѝ късмет и успех в бъдещите начинания”, допълва Лазарова.

Флорина Иванова е завършила Американския университет в България с медийна специалност, като още тогава проявява интерес към спортната журналистика. Дипломира се с филм за една от звездите на художествената гимнастика Невяна Владинова.


loading...