фънки затваряне

„Затворят ли ни пак, край с нас! Умираме прави, няма да издържим. Не знам изобщо интересуват ли се от нас тези в Народното събрание. Страшно е, че хората се страхуват от коронавируса, но въпреки това не се ваксинират. А само това е решението на този етап.

В момента ние сме си заедно с Ванчо Несторов-Амебата, но аз свиря със Стенли и с „Черно фередже“. Нямаме приходи други“ – заяви Димитър Ковачев-Фънки по повод на думите на главния държавен здравен инспектор доц. Ангел Кунчев, който смята, че ако бавната ваксинация продължи, може да се окажем на прага на ново затваряне през есента.

„Аз нямам спестявания, каквото изкарвам, харча. Ето, бях в някакъв списък с наградени с еднократно или повече пъти творци, но още не съм получил нищо. Трагедия е всичко, бях във втория списък, който изобщо дали някога ще се гласува, Бог знае. Но у нас е така – много шум за нищо. Няма да взема никаква пенсия вероятно, нали стажът, който имах към Концертна дирекция, е загубен“, допълни още Фънки, който се пробва и в друго поприще освен музиката.

„Ще го играя погребален агент в постановка на Елин Рахнев. Всички много ми помагат, но е трудно, в небрано лозе съм. Почваме на 1 септември репетиции“, обясни Ковачев.

Вижте още:
Д-р Вълков: Не очаквам да се повторят сценариите от есента на 2020Силно заразният Делта вариант на Covid-19 вече е преобладаващ и у нас. Вирусолози отчитат 40 процент…Aug 1 2021skafeto.com


loading...