Фънки пенсия проблем

https://c2p.cleverwebserver.com/dashboard/64072cc3-d637-11ea-a150-cabfa2a5a2de

Фънки е сред родните известни личности, които обикновено се свързват с шоуто, хумора и доброто прекарване на времето. Разбира се, той също е човек като всички нас и има своите проблеми. Той сподели големия си проблем и с това шокира феновете си, тъй като въобще не дава вид, че нещо го терзае. В същото време той го направи с чувство за хумор – неговата запазена марка.

Не е трудно Димитър Ковачев-Фънки да привлече вниманието върху себе си, като това обикновено се случва заради пиперливия му език, пишат от show.blitz.bg. Този път обаче, почитателите му останаха, меко казано, изненадани от това, което признава наскоро рок музикантът.

Това, което се случва в момента в живота на Фънки, когото доскоро гледахме като жури в култовия формат за имитации „Като две капки вода“, със сигурност е последното, което близките му са очаквали да го сполети. Оказа се, че музикантът здраво е закъсал за пари, защото основния му бизнес – организациятан а концерти, е напълно замрял от март насам, когато в страната беше обявена извънредна ситуация заради коронавируса.

„Всички пари, които съм изкарвал преди, съм ги харчил. Нямам заделен дори един лев, а имам и кредити към банки. Положението е и страшно, и трагично“, споделя чешитът пред „Уикенд“. И допълва, че разчита изключително много на датата 26 юни, когато ще свири с група „Черно фередже“ в клуб „Маймунарника“, което ще му докара някакви приходи. „Гледам да не ги мисля парите много-много, щото иначе трябва да се гръмна, а не ми се ще“, не е загубил все пак чувството си за хумор Ковачев.

Димитър Ковачев – Фънки е български музикант и бизнесмен, част от „Ера“. Управител е на Sofia Music Enterprises. Роден е през 1960 г. в София. Работил е като санитар в инфекциозна болница, но по-късно постъпва в Държавната консерватория. През 1991 г. заедно с Иван Несторов – Амебата основават промоутърската фирма София мюзик ентърпрайсис. На следващата година Фънки става вокалист на група Ера, заменяйки Любомир Малковски. С Фънки в състава си групата издава англоезичния си албум Point of view, но през 1994 г. групата се разпада. След това Фънки свири за кратко като гост-музикант в Монолит, а през 2003 г. се присъединява към Sheky and the boody boys, където свири с бившия си колега от Ера, Михаил Яланджиев – Църо. Двамата свирят и в индърстриъл групата Alien Industry. От 2006 г. Димитър Ковачев е бас китарист на група Турбо, взимайки участие в записите на албума „Съдба“.

Вижте още:Дъщерята на Фънки с драматична изповедДимитър Ковачев – Фънки е български музикант и бизнесмен, част от „Ера“. Управител е на Sofia Music …May 11 2019skafeto.comКичка Бодурова: Фънки е недодялано човекоподобие и нещастен, недоказан музикант„Фънки е недодялано човекоподобие и нещастен, недоказан музикант!”. С тези думи Кичка Бодурова се на…Mar 14 2019skafeto.com