Димитър Върбанов

Маги Халваджиян разширява екипа си с хора, които не са част от голямата арменска фамилия. Известният продуцент реши да подаде ръка на знаков журналист, който от известно време е без работа и изпадна в немилост, съобщава Блиц.бг.

Продуцентът на „Като две капки вода“ и „Маскираният певец“ със сигурност няма да съжалява за избора си, тъй като въпросното лице е от дълги години в шоубизнеса и има завързани приятелства с едни от най-големите звезди в България, което със сигурност ще е от полза на Халваджиян и проектите му.

Става въпрос за светския журналист Антон Стефанов, който остана без работа и доходи преди няколко години. Оттогава чака оферта и след като кабелна телевизия го подведе, той реши да смени попрището си и започна да рисува картини. Негови заможни приятели се отзоваха и купиха първите му произведения, но Маги Халваджиян се отзовал с мечтаната оферта и Антон приел веднага.

Най-вероятно Антон Стефанов ще бъде ангажиран като редактор на новото светско предаване, което Халваджиян подготвя. Водещ ма забавното шоу ще бъде Димитър Рачков, което обяснява отсъствието му като водещ на последния сезон на „Маскираният певец“, както и на предстоящия сезон на „Като две капки вода“.

Антон Стефанов е доволен от поканата на арменския продуцент, тъй като в последните месеци е бил изпаднал в жестока депресия. „Отива си една година, която по-добре да не беше идвала! Преживяхме я някак си, но ще я помним дълго. Очаквах 2020-а с надежда. Надявах се да е заредена с положителни вибрации. Но уви! Така и не получих чаканото предложение за работа“, написа Стефанов в последните часове на отминалата си 2020-а година. И точно тези думи са трогнали Халваджиян, който не губи време и го уреди с доходоносна работа.

Виж още:Маги Халваджиян: Нито Кремена е бременна, нито имам „Майбах“Кремена Халваджиян била бременна на 51 години и заедно с мъжа си – продуцента Маги Халваджиян, чакал…Nov 3 2020skafeto.com

Най-накрая! Маги Халваджиян разкри защо Мария Игнатова избяга в „Папараци“Продуцентът Магърдич Халваджиян реши да проговори за Мария Игнатова и нейното „бягство“ в конкурентн…Jul 30 2020skafeto.com

Маги Халваджиян подкара нов луксозен звяр (СНИМКА)Маги Халваджиян отскоро може да се похвали с наистина ултра скъпа и модерна придобивка, която е пове…Jun 17 2020skafeto.com

loading...