Халваджиян Зуека

Джуди Халваджиян разкри една от вероятните причини, заради които Васил Василев-Зуека, жена му Ани Вичева и синът им Стефан напуснаха България. Актьорът и тв водещ е бил силно разочарован от факта, че нито една от големите телевизии не иска да върне на екран „Господари на ефира“.

„Зуека винаги е бил от екипа ни – просто в момента е решил да живее на друго място. Писнало му е от всичко, което се случва в тази държава. Разочарованието му тръгна още преди три години, когато спряха и не подновиха договора на „Господари на ефира“. Това е истината“, споделя Джуди пред Блиц. Според него Зуека трудно е понесъл факта, че единственото предаване, което се бори за справедливост и дава надежда на хората, е отвяно от самозабравили се политици с огромна власт над медиите.

„Надявам се, че той ще се върне един ден. Въпросът е, че в тази държава някои неща трябва да се променят, а той вижда, както и ние, че за момента това не се случва. И просто му писна. Страшно е разочарован! Ние го разбираме, защото знаехме за това негово решение още отпреди 5-6 месеца, че и повече.

Подкрепям го, защото той иска едно по-добро бъдеще за детето си и, разбира се, в нашата държава не го вижда – с тези псевдо политици това няма как да стане. Ако видим „Господарите“ да се връщат в ефир, това означава, че нещо е започнало да се променя“, твърди Джуди.

Вижте още:
Зуека напусна БългарияПопулярният тв водещ и актьор Васил Василев-Зуека пое по пътя на емигрантския живот. Той е напуснал …Aug 28 2021skafeto.com

Васил Василев-Зуека: Щастлив съм, че ме сравняват с ПикасоПопулярният актьор и телевизионен водещ Васил Василев-Зуека откри в четвъртък в Пловдив в галерия U …May 14 2021skafeto.com


loading...