Принц Хари програма за коронацията Хари и Меган на коронацията на крал Чарлз

https://c2p.cleverwebserver.com/dashboard/64072cc3-d637-11ea-a150-cabfa2a5a2de

Ще бъдат ли Хари и Меган на коронацията на крал Чарлз на 6 май? Това се оказва най-важният въпрос, свързан с предстоящата церемония. Херцозите на Съсекс потвърдиха, че са получили покана, но от какво зависи ще присъстват ли или не?

Според Mirror, принц Хари и съпругата му са поставили три условия, за да пристигнат в Лондон през май. Първото е децата им Арчи (4 г.) и Лилибет (2 г.) да присъстват. В поканата обаче двете деца не са споменати, защото са смятани за прекалено малки за подобно събитие.

Второто условие е Арчи да бъде споменат по време на официалните приеми по повод коронацията. Причината е, че първородното дете на Хари и Меган има рожден на 6 май – деня на коронацията. „Дори само „честит рожден ден“ по време на обяда или коктейла е достатъчно“, коментират източниците.

Третото изискване на Хари и Меган е те да присъстват на балкона на Бъкингамския дворец заедно с останалите работещи членове на кралското семейство в деня на коронацията.

„Това няма как да стане“, коментира Анджела Молард, източник на Express. Според нея не е възможно херцозите на Съсекс да отказват да потвърдят ще пристигнат ли на коронацията, а просто да искат да им се гарантира място на балкона.

Вижте още:
„Короната“ заформи скандал със смъртта на принцеса ДаянаСериалът на Netflix “Короната“ e напът да предизвика жесток скандал във Великобритания, след като се…Mar 21 2023skafeto.com