Хари и Меган поредица Хари ще присъства на коронацията на Чарлз III

https://c2p.cleverwebserver.com/dashboard/64072cc3-d637-11ea-a150-cabfa2a5a2de

Хари и Меган отхвърлиха обвиненията в лицемерие, които заваляха срещу тях след премиерата на документалната поредица за живота им, съобщи Ройтерс. Прессекретарят на двойката каза, че херцозите на Съсекс никога не са изтъквали личния си живот като причина за оттегляне от кралските ангажименти, пише БТА.

„Те избраха да споделят своята история в границите, които смятат за уместни, а таблоидите създадоха изцяло неверен разказ. Този разказ доминира в медийното отразяване и общественото мнение“, се казва в съобщението на прессекретаря на херцозите Съсекс.

В изявлението на Меган и Хари от 2020 г. не се споменава какви са причините за оттеглянето им от изпълненията на ангажиментите към кралското семейство.

Дни след изявлението през 2020 г. те се оплакаха от поведението на папараците.

През 2019 г. принц Хари сравни отношението на таблоидите към съпругата му с това към майка му – покойната принцеса Даяна.

В новата поредица двойката отново подчертава как отношението на британската преса е изиграло огромен фактор в решението им да се оттеглят и да заживеят един по-спокоен живот далече от тях.


loading...