Хари и Меган се завръщат

Неотдавна 38-годишната Меган Маркъл и 35-годишният принц Хари отказаха да бъдат част от британското кралско семейство. Те напуснаха Острова и заминаха да живеят в Канада.

Или поне на този етап, тъй като преди време се появи информация, че ще напуснат и тази страна.

Но сега медиите във Великобритания гръмнаха с неочаквана новина, свързана с херцозите на Съсекс.

Според сензационните данни на медиите на Острова сега Меган и Хари са обявили официално, че ще се върнат на Острова.

Това ще се случи лятото. Оказа се, че двамата са приели поканата на кралица Елизабет II да прекарат лятото заедно в замъка Балморал.

Медиите на Острова припомнят, че миналата година херцозите на Съсекс отказаха да прекарат ваканцията си с кралското семейство с мотива, че синът им Арчи е прекалено малък.

Но явно сега отрочето им може да пътува и да прекара време с прабаба си.

Самият принц Хари приел идеята с оживление, тъй като сметнал, че това ще е чудесна възможност за всички членовете на кралското семейство да се съберат отново.

Въпреки това през лятото Меган и Хари също така планират временно да заминат за Лос Анджелис – родният град на бившата актриса. Според близки до херцозите на Съсекс те планират да купят жилище там с цел да прекарват зимата в топлия американски град.

Виж още:Меган Маркъл принуди Хари и Уилям да потъпчат клетва, дадена на принцеса Даяна (ВИДЕО)Отношенията между внуците на Елизабет II Хари и Уилям никога няма да бъдат същите, отбелязва америка…Mar 16 2020skafeto.com

loading...