https://c2p.cleverwebserver.com/dashboard/64072cc3-d637-11ea-a150-cabfa2a5a2de

Откакто Мегзит стана факт, има разнопосочни сигнали за това какви са отношенията между принц Хари и Меган Маркъл и Елизабет Втора. Кралицата първо демонстрира твърда ръка към отцепниците, след това пък показва, че за нея най-важното е семейството.

Пореден повод за повдигане на темата и на спекулациите около нея стана допълненото ново издание на книгата „Да откриеш свободата“. В него се казва, че кралицата не е реагирала на обвиненията в расизъм, които херцогът и херцогинята на Съсекс отправиха към кралското семейство, а пък тях това въобще не ги е изненадало.

Разкритията веднага попаднаха в полезрението на съпрузите и към медиите бе разпространено изявление от техните адвокати. Според него, двойката не е „възобновила раздора“ с кралицата, тя е изразила своята загриженост след признанията, които направиха пред Опра, и не е вярно, че сега са по-далечни от всякога.

Освен това, в допълненото издание на книгата се казва, че принц Хари въобще не съжалява за напускането на кралския двор и за всички сензационни признания, които направиха. Въпреки че Хари и Меган са категорични, че не са сътрудничили на авторите на книгата, степента на детайлност, която тя има, говори за близки връзки с тесния им кръг познати.

Очаква се новата версия на книгата да бъде публикувана точно на 31 август – годишнината от смъртта на принцеса Даяна. Според Омид Скоби, един от авторите, тази есен херцогът и херцогинята на Съсекс се готвят да навлязат в нов етап от живота си и да станат още по-видими и влиятелни. А бъдещите им действия със сигурност ще са свързани с още много коментари, критики и предположения.

Вижте още:
Разкараха парцалите на Меган и на Хари от „Уиндзор“Когато сключиха брак, принц Хари и Меган Маркъл получиха привилегията да живеят в имението „Фрогмор …Jul 28 2021skafeto.com

Меган Маркъл надмина Кейт МидълтънКралските сватби винаги са били и ще бъдат събития, които привличат интереса на целия свят. А тези н…Aug 19 2021skafeto.com

Без да иска Меган показа първа снимка на дъщеря си Лилибет Даяна (ВИДЕО)Навръх рождения си ден Меган Маркъл неволно показа първа снимка на дъщеря си Лилибет Даяна – това пр…Aug 5 2021skafeto.com