Хекимян стрес

Шефският стол на Антон Хекимян в Би Ти Ви се клати сериозно. Причина за напрежението е отливът на кадри от нюзрума, пише lupa.bg. Преди дни дойде новината, че две от знаковите репортерки на спорта – Елена Яръмова и Флорина Иванова, си тръгват заради многото работа, постоянния стрес и сплетните, които вгорчават работния ден на телевизионерите.

Специално на Елена Яръмова изплашеният Хекимян дори предложил по-висока заплата и предаване по избор, но тя категорично отказала, разкри източник.

Преди двете красавици медията напусна дълбоко обиден новинарят Денислав Борисов, който обявил, че не просто напуска, а къса завинаги с журналистиката и ще търси съвсем друга сфера на реализация.

Според мълвата Борисов зарязал Би Ти Ви, защото от близо две години настоявал да му бъде поверено предаване, сутрешния блок на канала или някое от уикенд изданията. Хекимян, обаче, открито лансирал Мария Цънцарова, а той и другите колеги дремели в сянката ѝ. Затова и преди месец подал предизвестие за напускане.

Заради текучеството на кадри и опасността те да се прелеят в конкурентите Нова телевизия и БНТ, босовете на Би Ти Ви вдигнали мерника на Антон Хекимян и постът му на директор „Новини и актуални предавания“ бил поставен под въпрос.

Вижте още:
Ето къде отиде да работи сексбомбата Флорина ИвановаБи Ти Ви официално обяви раздялата с едно от красивите си лица – Флорина Иванова. Една от най-атракт…Jul 1 2022skafeto.com