хекимян петър дънов

Антон Хекимян последва мъдростта на Петър Дънов. Водещият на „Тази сутрин“ живо се интересувал от заръките на Учителя, пише сайтът Lupa.bg.

Преди години журналистът започнал да търси себе си на святото за Дънов и последователите му място – Рилските езера. Тони обаче не се включвал във всеобщите чествания на Учителя в Рила планина, които се провеждат ежегодно на връх Преображение Господне – 19 август.

За да избегне тълпите от прииждащи дъновисти, между които несъмнено ще бъде разпознат, телевизионерът изкачвал Рилските езера винаги в началото на септември месец. Обикновено на похода го придружавал един от най-близките му приятели.

Уникалната комбинация на Петър Дънов от жълт кантарион и зехтин прави чудеса с организма (РЕЦЕПТА)Растението жълт кантарион е адски полезно. То може да помогне в борбата с редица болежки, сред които…Aug 2 2019skafeto.com

На енергийното място Хекимян задължително отивал облечен в бяло, както повелява традицията на изповядващите дъновизма. За да изрази възхищението си към природата, както правят и последователите на Петър Дънов, водещият собственоръчно издигал пирамиди от камъни.

Хекимян последва духовния учител Петър Дънов

Традицията започнал още през 2011 г., когато за пръв път отишъл на езерата. Оттогава прекарвал по няколко часа, трупайки камъни, а произведенията му достигали човешки ръст и се виждали от съседните до любимото му езеро Окото водоеми.

След почти едномесечното си отсъствие от ефир, което Хекимян прекара в странство из Средиземноморието, ваканцията му завърши отново на Рилските езера. Този път той отишъл там, за да се откъсне от депресивните мисли, които често го връхлитали в последните месеци.

Откакто в публичното пространство стана ясно, че голямата му любов Василена Гръбчева е пред сватба с набралия популярност покрай благотворителните си акции млад лекар Асен Цеков, водещият на сутрешния блок на Би Ти Ви се почувствал смазан.

Макар двамата с красивата репортерка да се разделиха с добро, Антон все още не можел да открие подходящ човек за себе си. От друга страна, роднините на 35-годишния старозагорец непрекъснато го притискали да свие семейно гнездо и го съветвали да не се вглъбява единствено в кариерата.

Полезно: Това са 19 страхотни храни, които Петър Дънов съветва да консумираме в различни ситуацииХраната може да разболява, но може и да лекува. Трябва да знаем кое е полезно за нашия организъм и к…Jun 5 2018skafeto.com

loading...