Хекимян си намери нова тръпка

Антон Хекимян се радва на особено внимание от страна на своя колежка. Водещият на сутрешния блок по БТВ лъсна в интимни кадри с русокоса монтажистка, с която делят един и същ офис. На пикантните снимки блондинката и журналистът изглеждат особено близки, прегръщат се и се целуват.Василена Гръбчева заби нож в сърцето на Хекимян с това признание (Снимки)Бившата приятелка на водещия от БТВ Антон Хекимян – Василена Гръбчева, му нанесе много болезнен удар…May 16 2019skafeto.com
Опасна близост: Хекимян си намери нова тръпка, пак му е колежка, пак е руса (СНИМКИ)

Дали въпросната дама е новата тръпка на Тони, телевизионерът пази в тайна. Нищо чудно обаче заралията отново да е срещнал любовта на работното място. С предишната си половинка Василена Гръбчева, която в момента репортерства в Нова телевизия, отново се запознаха и събраха покрай професионалните си занимания.

Хекимян и Гръбчева бяха заедно в продължение на 5 години и дори плануваха да се венчаят на възрожденска сватба в Балкана. Изненадващо обаче в началото на 2018 г. тв двойката сложи край на бурната си любов.

Тогава блондинката разкри, че тя е инициирала раздялата, тъй като не успяла за толкова време да припознае у Тони бъдещия си съпруг. Гръбчева останала разочарована от водещия на „Тази сутрин“, който само я залъгвал, че ще ѝ предложи официално брак, и тръбял по медиите как иска двамата да се оженят в най-скоро време. В крайна сметка се оказало, че кариерата за него е на първо място и не е готов да се обвърже сериозно. Именно в това двамата се разминали, защото тя не ламтяла за слава, а създаването на семейство ѝ било приоритет.

Само година и половина след като скъсаха, Василена отново е на гребена на любовта и сви семейно гнездо с успешния млад лекар Асен Цеков, който е определян за един от най-големите специалисти в неврохирургията в частната софийска болница „Токуда“. Наскоро журналистката с половин уста призна, че скоро с възлюбения ѝ лекар планират да минат под венчилото. Новината първоначално разстроила бившия ѝ Хекимян, но и той не закъсня и отвърна на удара, намеквайки, че се радва на нестихващ женски интерес в редиците на БТВ, особено от страна на атрактивната монтажистка Калояна.

loading...