холивудските знаменитости

Холивудските знаменитости обикновено се свързват с богатство и просперитет. Когато обаче един човек има какво да остави след себе си, той трябва да помисли дали иска това да се случи по традиционния начин, или ще напише собственоръчно завещание, с което да разпредели активите си на хората, на които той желае. Понякога звездите правят някои нелогични неща, а писането на необичайни завещания, е едно от тях.

Какво да направите с парите или имотите си след смъртта може би не е труден въпрос за повечето средностатистически хора, предават от iwoman.bg. Но когато става дума за много пари и за известни личности, нещата никога не са толкова прости, колкото изглеждат. Много знаменитости са направили своите завещания отдавна, в което няма нищо лошо, но учудващ факт е, че наследниците съвсем не са членове на семейството им. Ето къде ще отиде богатството на тези 5 звезди.

1. Опра Уинфри
Една от най-богатите жени на планетата има големи планове за своето богатство от 3 милиарда долара. Тъй като няма собствени деца, телевизионната звезда и бизнесдама ще отдели над 30 милиона долара за петте си кутрета и грижата по тях. Смеем да твърдим, че това са наистина щастливи кученца!

2. Аштън Къчър и Мила Кунис
Холивудската двойка планира да дари богатството си за благотворителност. Децата им, Уайат и Димитри, няма да получат много. Но пък Къчър смята да инвестира във всяка една от страстите на момчетата на по-късен етап, така че да могат сами да се развият.

3. Бил Гейтс
Може би смятате, че основателят на Microsoft, който притежава 87 милиарда долара, ще окъпе децата си в злато след смъртта му. Но не – той планира да остави по-голямата част от богатството си на различни благотворителни организации и е насърчил други заможни хора да направят същото.

4. Стинг
Рок звездата, натрупал 200 милиона долара само като фронтмен на The Police, няма да остави спестяванията на 6-те си деца. Стинг планира да ги изхарчи преди да си отиде от този свят, може би се наслаждавайте на повече нощи с добрите си приятели Брад Пит и Дженифър Анистън.

5. Саймън Коуел
Създателят на Х factor няма никакви планове да остави своите 600 милиона долара на своя единствен син, а на трите си кучета Скуидли, Дидли и Фреди, които топлят сърцето му.20 звезди, които кръстиха децата си с нелепи именаНелепи имена има много. Проблемът е, че за да се стигне до тях, е имало родители, които са мислили в…Oct 24 2019skafeto.com11 холивудски звезди, които са сменили имената сиИмето е визитната картичка на човека. По тази причина ние сме ревностни пазители на правилното му пр…Nov 8 2019skafeto.com

loading...